Det bidde inget...idag heller...

Jag undrar varför jag gör upp planer i förväg när jag har en liten tös på ca 15 månader här hemma... Varför lär jag mig aldrig? Så fort som det finns någon slags plan på hur morgondagen ska bli så omkullkastas den av den lilla tösen L. Hon verkar tycka att det är hon som bestämmer. Det värsta är att det är nog så...hehe. Ja men ska jag in till stan med en speciell buss en speciell tid så kan man ju ge sig tusan på att det precis just 2 minuter innan vi ska klä på oss och gå sprakar till i blöjan. Jag må vara en bitch ibland (eller hela tiden - jag vet inte) men så hjärtlös är jag inte mot Linnea så att jag placerar henne i vagnen med ytterkläderna på när hon har gjort sådana presenter i blöjan. Nä som sagt, taskig kan jag säkert vara ibland men man har ju faktiskt medresenärer på bussen att tänka på också... ;)

Idag så skulle vi ju då ha inskolning på dagis i ca 2 timmar och sen skulle jag in till stan för att uträtta viktiga ärenden som ett besök på arbetsförmedlingen tex. Dagis kommer vi inte iväg på iaf. Linnea har hostat och hostat och hostat heeeela natten lång. Det verkar riva till i halsen på henne varje gång och snorig är hon ju. Ute är det sånt där mittemellanväder så risken att hon står still ute på dagisgården och fryser är rätt stor. Det blåser kallt. Inne slickas det på leksaker och har man redan nedsatt immunförsvar så verkar det dumt att utsättas för så mycket mer bacillusker just nu. Vi vill hemskt gärna komma igång med inskolningen men inte till vilket pris som helst. Nu får Lilla L vara hemma hela helgen så får vi se om hon hinner krya på sig helt och så börjar vi om på måndag igen!


Nu har visst lilla busfia vaknat :) Hon kom trippandes så försiktigt, spanade runt här på övervåningen tills hon hittade mig - då sken hon upp som en sol :=)

Det är så mysigt när L kommer och sträcker armarna mot en, skiner som en sol och sen när man tar upp henne så får man en bamsekram å en puss! Snacka om njutning på hög nivå :)


Om jag ska hinna in till stan i vettig tid för att gå till arbetsförmedlingen så kanske jag skulle ta och göra mig klar, typ hoppa in i duschen å sånt där. Skönt i sånna här lägen att Fredrik kan vara hemma med L så jag får komma iväg iaf.


Hoppas att ni får en bra torsdag. Kram!

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar