Det är Inte bara februari...

som bjuder på baciller & virus av alla dess slag. Jag trodde ett tag att vi kanske hade klarat oss undan rätt lindrigt ändå med tanke på hur våra senvintrar/tidiga vårar brukar se ut men tji fick jag. Nu har den fullständigt vidriga äckliga fullkomligt onödiga (sa jag äckliga?) magsjukan letat sig hit (sa jag vidriga med?). Blääääää! Linnea fick ont i magen i går kväll och nu på morgonen började hon kräkas. Fredrik har ont i magen och min mage är väldigt orolig. Vet inte än om det är det psykiska som sätter in när man hör någon kräkas eller om det är på G hos mig med. Vore ju märkligt om jag klarar mig då jag aldrig har gjort det innan när Linnea har blivit dålig. Tvättar, spritar (skiter i om det funkar eller inte - tar till ALLA medel och hoppas!), försöker hålla mig undan och gör vad jag kan. Ber till och med till högre makter... Har två jobbpass i veckan och hoppas på att kunna sköta mitt jobb men jag hade helst stannat hemma för att skydda alla runt omkring mig men det får man ju inte. Vilket egentligen är lite märkligt då man jobbar inom vården och är upp i människor och lagar mat till dom å så. Ja ja det är ju inte jag som bestämmer så jag måste gå dit så länge som jag inte har några symtom och då får jag väl göra det. Sjukt som sagt men dont blame me!

Håll nu tummarna för att det blir en lindrig variant som går över FORT.


Veckan som har gått blev inte riktigt som planerad men säg när det blir så egentligen - hehe. Jag skulle för det första bara ha jobbat två dagar men fick förfrågan om två till och det ville jag ju gärna ha så jag var inte sen på att nappa :) Det blev dock bara ett träningspass på hela veckan när det skulle ha blivit fyra så det kändes ju lite snopet men man kan ju inte få allt.

Tjejmiddan som jag skulle ha haft i fredags kväll blev också inställd då en av gästerna blev sjuk så vi bokar om och gör ett nytt försök.


Igår var det final i Mellon och det blev Frans som tog hem alltihopa! Tänk att vara 17 bast och vinna Melodifestivalen och få representera hela landet i Euro Vision Song Contest... Hans låt är ju bara sååååååå bra och jag tror att han har goda chanser att komma högt upp på placeringslistan. 14/5 är det dax. Låten går varm på Spotify och det går liksom inte att tycka illa om den låten. Bra text, skönt gung och Frans har väldigt härlig röst. Whats not to like? <3


Hoppas att ni får en skön söndag och att ni kan ladda upp inför en ny vecka. På återseende <3

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar