Denna dagens planer

God morgon! Jag och vovven har precis kommit hem från morgonrundan. Vi följde tösen ner till skolbussen idag med och sedan tog vi en sväng runt om i byn innan vi knatade hemåt. Jag tänkte gå i skogen i dag med men jag har alldeles för ont i båda höfterna, båda knäna och ena foten idag för att orka med en så pass lång runda innan kroppen har vaknat lite mera. Jag har stoppat i mig lite tabletter och gjort min sjukgymnastik nu så snart kanske kroppen vill samarbeta bättre. I dag är det i alla fall uppehåll och man kan se liiite blå himmel mellan molnen. Kanske slipper vi regn idag?

Efter rätt så mycket fixande och donande igår så blev jag tillslut nöjd med placeringen av blommorna (och krukorna). Jag fick dock ge efter lite i ett fönster men det står ett bord i vägen så man ser inte att krukorna inte matchar fullständigt. Alla är vita i alla fall ;) Här är en bild på en utav de nya fina blommorna:

I dag måste jag åka iväg och göra lite ärenden och jag har precis slängt igång en maskin tvätt så det ska ju hängas om ett tag. Jag ska även laga lite mat för jag jobbar kväll/natt och Fredrik kommer nog hem relativt sent så för att underlätta tänkte jag förbereda krubbet så de bara kan värma. Jag tänkte prova ett nytt recept (som ni hittar här: https://www.ica.se/recept/ugnsfalu-med-oregano-och-zucchini-718208/?utm_source=KSM_IND&utm_medium=email&utm_campaign=Kvantum_ICA+Kvantum+H%C3%A4ssleholm_+++++++++++2534_A000151117_+1_20210816&utm_content=RECIPE_MASS-01_LINK) så jag ska åka till mataffären och proviantera strax.

Hoppas att ni får en underbar torsdag!! Må solen skina på er <3. På återseende <3

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar

Kommentarer