Den som sover syndar icke...

"Qui dormit non peccat" = "Den som sover syndar icke" betyder det men jag har hört att Martin Luther King en gång sa:"Arbete främjar hälsa och välstånd och förhindrar många tillfällen till synd". Idag ville jag ta första alternativet men det blev det andra... Sov inte så bra i natt och även om Linnea gav mig en okej sovmorgon och inte ryckte upp mig ur sängen kl 6 på morgonen så var jag rejält trött hela morgonen/förmiddan. Fredrik fick lite längre sovmorgon men vid 9:30 väckte jag honom, hände inte så mycket trots lite "påminnelser" om att inte somna om, hehe. Vid 11 var han iaf uppe och jag kände att jag behövde sova/vila mera så jag gick och la mig. Hade väl legat i ca 10 min så ringer telefonen. Det var nödläge på jobbet. Jag tvättade av mig och pluggade in linserna, hoppade i kläderna och var på jobbet 11:40. Tur att jag inte har så lång pendlingstid :))


Jobbade till 16-tiden och nu väntar jag mest på att Fredrik ska natta färdigt Linnea så att vi kan glutta lite på tv sen. Skönt med en lugn kväll hemma. I morgon ska jag jobba 12:30-natten-16:30 på ett av ställena inne i stan. Nice nice :=)

Måndag har jag ett litet pass inne i stan mellan 13-15:30 och sen jobbar jag kvällen 16-21 också. Sen är det nyårsafton och då är det full rulle med jobb hela eftermiddagen/kvällen och natten :o) Ser fram emot den lönen :=)


Jag är så vansinnigt sugen på choklad och lösgodis just nu. Får nöja mig med pepparkakor och mjölk just nu. Ska gå och kika på tv. Ses. Kram.

<

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar