De fem dagarna före.

God morgon! Då var det måndag och som vanligt säger jag "en ny vecka - nya möjligheter" :). Det är skönt med helg men utan de fem vardagarna som kommer först så kan vi inte få en ny helg. Så är det ju faktiskt :)

Jag fick en idé. Kan vi inte svara på fem frågor för att lära känna varandra ännu lite mera? Svara på de fem frågorna om du vill och sedan tagga/utmana tre andra att göra samma sak :) Högst frivilligt alltså! Jag kan börja.

1. Om du fick jobba med precis vad du ville utan att bekymmra dig för passande utbildningar/medfödda talanger och annat vad skulle du då vilja jobba med?

Svar: Författare tror jag. En av mina högsta drömmar är att skriva en bok.

2. Om du bara fick äta tre maträtter för resten av ditt liv - vad väljer du då?

Svar: Okej om jag inte måste tänka på diabetesen och hälsan så Tacos, Pizza och pannkaka. De 2 första går ju att variera väldigt mycket så då ledsnar man kanske inte så fort :)

3. Vem är din absoluta favoritartist/band? (Både levande och döda går bra att välja mellan)

Svar: Svårt att välja då jag har många men Takida.

4. Nattuggla eller morgonmänniska eller inget av dom?

Svar: Hehe jag var nattuggla innan jag fick hjärtinfarkten och allt som medföljde där. Nu är jag tröttare på kvällen och det går liiiiite lättare att gå upp tidigt om jag måste. Så inget av dom helst ;)

5. Har du något som du kan berätta om dig själv som ingen eller bara några få vet?

Svar: Jag tror att rätt många vet detta numera men jag är född utan luktsinne. När jag var barn så dansade jag jazzbalett och ville bli ballerina. Jag har åkt ambulanshelikopter en gång som liten då jag fick allergisk reaktion mot getingstick mitt ute på havet utanför Åland någonstans.

Det var mina svar. Jag vill gärna läsa svaren från https://nouw.com/mariasvardag, https://nouw.com/vibeke och https://nouw.com/mittlivminabeslut :)

Ha en trevlig måndag! Kram kram <3

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar