Där sprack min planering...

Ibland undrar jag var jag har huvudet någonstans. Att vara 38 (okej snart 39 om det ska vara nödvändigt att vara mer specifik) och så förvirrad som jag är kan ju inte vara bra! När man dessutom är en planerande människa som jag är och alltid (nåja mer eller mindre) har med sig kalendern så borde jag ju ha lärt mig att titta i den då och då. Vad är det annars för mening med att skriva in saker i den? Jag råkade vända lite på dygnet natten mellan fre-lör så då tänkte jag att jag kan ju lika gärna fortsätta i den stilen natten mellan sön-mån eftersom jag ska jobba mån-tis natt. Tittade på klockan sista gången i natt 04:30 och somnade nog rätt så snabbt efter det. Tänkte att det här blir skitbra inför jobbenatten. Sen så tittar jag i kalendern nu när tösen skulle gå och lägga sig och ser att nääää jag kan inte sova på måndag när tösen är i skolan som jag har ju handledning i Case Management. Grattis Heidi. Bra jobbat! Nu ska jag alltså lyckas somna i vettig tid i dag för detta börjar alltså 9:30 i morgon. Gissa vem som kommer sitta på handledningen och somna...?

Trots att jag inte somnade förrän efter halv fem i natt så var jag uppe strax innan elva i "morse". Jag trodde att jag skulle sova längre men jag är störtnöjd med lite mera än sex timmar så jag var uppe pigg och alert då. Efter det att jag hade ätit frukost (de andra hade precis ätit klart då) så spelade jag, Linnea och Fredrik en omgång med Speculation och denna gången var det äntligen tösens tur att vinna :) Så roligt att det blev hennes tur för det är klart att det inte är lika kul att spela om man aldrig får vinna. Hon blir duktigare och duktigare på spelet och det är roligt att se hur hon utvecklas när hon lyssnar på våra tips, tittar hur vi gör och tar tills sig de knep som finns.

Sent igår kväll så fick jag ett infall och bokade biljetter till bio utan att avslöja nått. Linnea har nämnt ett antal gånger att hon vill se Transylvania 3 så jag tänkte att det kunde vara roligt att överraska henne med det. Jag och Fredrik tog med oss tösabiten och hon var inte liiiiite nyfiken då. Från det att jag berättade att vi skulle iväg tills det att vi stod i hissen på Kulturhuset så frågade hon om och om igen om ledtrådar. Hon blev så galen på oss för att vi inte ville berätta vad vi skulle g��ra. Den ungen har INGET tålamod what so ever när det gäller överraskningar. Jag tror att hon dessutom har ärvt en släng av mitt kontrollbehov så hon måste ha koll på ALLT som ska hända och veta när man ska iväg, varför och hur. Typ.

Jag tror i alla fall att hon var nöjd efteråt. Hon verkade tycka om filmen och vi hade det jättemysigt. Det var dessutom första gången som både jag och Fredrik gick på bio samtidigt med Linnea. Jag tror att vi har varit 2 ggr var innan men som sagt aldrig båda samtidigt.

Från en sak till en helt annan - jag är såååå sugen på att fixa till burret igen. Det var länge sedan nu... Jag ser inte klok ut. Jag vill ha tillbaka mitt korta och spretiga för att inte nämna riktigt ljusa hår. Det kostar ju bara så förbenat mycket pengar så det får vänta ett tag till tyvärr. Men drömma kan man ju =) Jag satt och kollade lite på frisyrer innan och funderade på om jag kanske ska prova nått nytt nästa gång men jag hinner säkert ändra mig fjörrtån (Fredriks påhittade tal) gånger till innan det är dax. Här är några bilder på hur jag typ brukar klippa det:

Men jag tror att jag kanske vill testa nått liknande som detta:

Jag vill alltså ha rejält kortklippt i nacken och så lite längre framåt men ändå kunna spreta till det lite. Det är ju bara ett problem och det är ju att jag har ju INGEN volym alls i mitt hår. Det lägger sig alltid platt slickat längs med huvudet och jag har ju någon konstig form av ägghuvud men helt platt i bakhuvudet så det blir kanske inte så lätt att få till den där frisyren. Jag lär ju få stå framför spegeln och trixa i evigheter varje morgon. Å det vet vi att det är INTE jag...det har jag inte tålamod till. Nä jag borde vara karl i stället. Även om karlar absolut kan vara fåfänga och stå länge framför spegeln så är det ju ingenting mot vad vissa brudar håller på. Jag pallar inte. Men kort hår vill jag ha. It doesn´t add up... :)

Nä nu ska jag glo lite på tv innan jag förhoppningsvis blir trött och kan sova snart. Jag ska nog ta en kopp te med - ibland gör det susen. I morgon är en ny vecka med nya möjligheter! Ses då.

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar