Dags för Skamvrån!

God kväll :) Ja ytterligare en vecka har svischat förbi och nu börjar det på allvar gå alldeles för snabbt mot sommarlovets början! Nu är det inte ens 3 veckor kvar till skolavslutningen... Gaaaaaah :)

För en vecka sedan så gjorde jag en liten sammanfattning om vad som hade hänt under den veckan och försökte ladda upp inför kommande vecka. Det gick ju så där... Linnea vaknade på måndag morgon med feber och var allmänt hängig. Hon var hemma från skolan mån-tors och kunde i alla fall gå på fredagen. Naturligtvis så kunde ju inte jag vara hemma och vabba utan att åka på skiten. Grattis till mig :/ Jag tror dock att mitt håller på att vända och bli bättre igen för det har känts lite bättre idag än igår men nu när Linnea skulle gå och lägga sig så var hon superrosig om kinderna och rätt så varm om dom också. Dock var inte pannan varm så håll tummarna för att hon är ok i morgon och att det kanske bara var lite sinnesförvirring ;) Eller nått.

I tisdags var det den 21/5 och det innebar att det var två år sedan vi blev tvungna att avliva vår älskade vovve Izzie. Det var jobbigt att se alla bilder och minnen på fb och insta men samtidigt är det ju bearbetning. Izzie - du är saknad <3

I dag har det varit mors dag och traditionen i denna familjen fortsätter - jag fick Sofie Sarenbrants nyaste bok "Skamvrån" av barnen och maken och jag är jättelycklig, När förkylda jag fick stanna hemma medans Fredrik och Linnea åkte för att fira farmor Ulla så passade jag på att läsa lite. Sen var jag så trött efter nattens hostande & vakna stunder så jag somnade. Det blev en rejäl tupplur men sen han jag plöja några sidor till innan de andra kom hem. Jag ska läsa mera när jag är färdig här :) Jag har en känsla av att jag kommer vara vaken några timmar till för början på boken är bra och Sofies bladvändare lägger man inte ifrån sig så gärna.

Nä ni har jag inte lust att sitta här och uggla längre ;) Jag har en bok att försvinna in i. Ses kanske när boken är slut. Puss & kram! Over and out <3

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar

Kommentarer