Dagens rapport :)

Tjabba. Idag har det verkligen varit en dag med lite av det goda och lite av det mindre roliga som har hänt.

Jag var på mitt första besök hos ortopeden för att prata om skicket på min axel m.m. Det är tyvärr inte uteslutet med operation... Idag ställde hon jag träffade typ tiotusen frågor, klämde & kände, vred & drog och det gjorde ont. Stundtals gjorde det rejält ont. Hon hämtade en kollega och de körde ultraljud på min axel och sedan fick jag en stoooor spruta rakt in i AC-leden i axeln. DET var INTE så skönt! Jag är helt öm efter dagens behandling och smärtan är rätt brutal. Hon sa att jag kunde ha ont i 2-3 dagar nu men sen ska smärtan släppa för att hålla sig borta i helst 3 månader eller kanske till och med mer. Uppföljning kommer att ske om ca 3 månader. Håll tummarna för att denna behandling håller i sig länge och för att jag slipper göra om den. Om jag måste göra om den allt för ofta så kommer de nog operera i stället för det är inte möjligt att jag ska ha kortisonspruta flera ggr per år i resten av mitt liv. Nu ska jag vila och inte anstränga axeln för mycket i 7 dagar och sedan ska jag kunna träna, jobba och röra mig som vanligt. Längtar tills de 7 dagarna har gått!!

När jag skulle åka hem så skulle jag "checka ut" från parkeringen och lyckades glömma betalkortet i p-automaten. Skickligt! Det bästa är att jag själv inte märkte något. Det visade sig att jag hade riktigt jäkla mycket tur för en p-vakt eller säkerhetsvakt eller vad han nu var hade hittat mitt kort, hörde av sig och jag kunde möta upp honom och få tillbaka det. Alltså tusen "dagens rosor" till den karln :)

Jag och Annelie pysslade vidare på våra projekt idag och jag är snart klar men jag orkar inte så långa stunder åt gången tack vare nacken och axeln. Det går i alla fall framåt så layouten är väl snart färdig.

På eftermiddan när Linnea hade kommit hem från skolan så skulle jag bara vila en liten stund på soffan medans hon höll på med surfplattan. Jag tvärdäckade! Hoppsan! Inte så bra men välbehövligt var det ju. Jag märkte ju dock att jag INTE kan ligga på höger sida för det kändes direkt i axeln. Just därför så vet jag inte hur jag ska göra i natt. Jag sover ofta liggandes på min högra sida men det är inte ett alternativ i natt kan jag ju säga. Jag får nog ta ett litet starkare piller innan jag går och lägger mig.

Nä nu är det dax att krypa till kojs. Sussa sött i natt. C U 2 morrow <3


Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar

Kommentarer