Dagens planer och lite annat

Det är fint väder idag och jag skulle kunna ge rätt mycket för att få åka till stranden men det går inte. Först ska jag med Robin till tandläkaren och idag ska de sätta in den sista delen av hans tandställning. De har ju fått vänta med det tills efter operationen så nu äntligen kan tandställningen bli komplett. Förhoppningsvis så går det ännu fortare med att få tandraderna klara så att han blir av med den där metallen i munnen :) Att åka till tandläkaren tar väl inte så hemskt lång tid egentligen men det är liksom mitt i mina lediga timmar så jag hinner inte till stranden varken före eller efter. Typiskt! Får väl se när det kan bli mer sol och bad för våran del för jag jobbar ju i morgon också och sen har vi andra planer i helgen som inte går att rubba på. Ja ja jag får hoppas på fint väder nästa vecka när jag har nån dag ledigt eller jobbar kväll eller slutar tidigt :o)


Nu börjar det närma sig med stora steg. Den 4/8 är snart här! Biljetterna ligger och väntar i sitt kuvert och jag längtar så jag blir toooooooooooosig!! Vad som händer? Jo jag, Linnea och Robin åker till Sundsvall :)) Jenny, Mogge, Hannes och Oliver har ju flyttat in i sitt hus och vi är nyfikna. Vi vill se hur de har det och vi vill träffa våran favvofamilj :=) Oliver fyller ju snart 1 år och det händer så mycket nu så nu kan vi ju inte vänta längre! Det ska bli så kul att få åka dit och när det är sommar också. Vi har inte varit där på sommaren sedan jag flyttade från Sundsvall. Skönt med lite mindre packning! Hoppas på att vi får fint väder så vi kan sola och bada, leka i lekparkerna, kanske grilla nått gott och rent allmänt så blir ju allt så mycket trevligare när det är fint väder. Jag vill åka NUUUUUUUUUU! Snälla någon - spola fram tiden lite....


Nä nu får jag se till att duka fram lite frukost och få oss klara här. Klockan tickar på och mycket ska hinnas med. Ha en bra torsdag! Kram :)

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar