Dagens gott och blandat

Tjabba. Oj oj vilket underbart väder det har varit idag! Idag tog jag med mig Linnea ut en stund så vi kunde få lite frisk luft i lungorna och det gjorde ju susen :) Vi hade riktigt roligt och jag tror att tösabiten blev nöjd. Hon hade ju tjatat sedan igår om att få göra en speciell grej (se nedan) så det första hon frågade i morse var om hon skulle klä på sig ytterkläderna så vi kunde sticka ut. Haha den tösen är ju för go :=)

Linnea fick ett par rollerblades av oss i går som jag hittade för ett tag sedan för en spottstyver på Tradera. Det råkade dessutom vara från Soy Luna så det gjorde ju inte saken sämre (en utav Linneas favoritserier). På med hjälmen och skydden och så knatade vi ner till Johannesgården som råkar ha en platt och tom parkering. Den är dessutom inhägnad. Ett toppenställe för att lära sig åka! Linnea stapplade runt och fick åka tills hon var trött i fötterna :)

När vi kom in igen så mumsade vi på glass, chokladsås och maränger och så tittade vi på gårdagens avsnitt av Bäst i Test. Det lockade till några goa skratt som vanligt. Efter det började vi titta på en ny serie på Netflix som heter "Brevet till kungen". Vi har bara sett 1 1/2 avsnitt typ men den verkar bra.

Efter att vi hade ätit kvällsmat så spelade jag Sims en stund och det är lite extra roligt nu för mamman i den familjen som jag spelar nu har blivit bloggerska. Hon får erbjudanden om samarbeten och kan välja vad hon vill spela in för videos och så tjänar hon en hacka ibland. Dessutom är hon skådis och artist och börjar bli berömd så det kan komma fram folk till henne och fråga efter autografer, hon får ta selfies med andra kändisar och hon går på olika fester och prisutdelningar. Haha det är jätteroligt ju. Nu kan man leva ut sina fantasier ännu mera <3

Nej nu är det dags för lite lördagsmys med lilla tösen min så vi ska nog kolla vidare på den där serien tror jag. Ha de gott och en fortsatt trevlig helg önskar jag er alla :) Over and out.

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar