Dagen, kvällen och en wishlist :)

Go kväll i stugan, lägenheten, slottet, kojan eller husvagnen eller var du nu befinner dig när du läser detta ;)

Hoppas att ni har haft en bra dag! Min blev bra trots mycket jobbig smärta i ryggen. Jag kunde göra mina jobbrelaterade grejer dels hemifrån och även de ärenden jag hade på stan. Mycket tack vare Nettan (https://nouw.com/mittlivminabeslut) som kom och plockade upp mig så att jag fick åka med henne till stan. Sedan stod hon ut med mig och skjutsade runt mig till de affärer som låg lite utanför city som jag ville till också. Nettan - du är en pärla! Love ya <3

Jag är lite "stolt" som lyckades fixa mat till ungarna idag kan jag ju säga. Det är inte en självklarhet när man har så ont. Men jag lyckades slänga ihop något så avancerat som makaroner och falukorv, hehe. Jag var nästan helt klar med maten när min make kom hem :)

Nu väntar jag bara på att tösen ska bli klar med att träna på sina glosor och sen ska jag förhöra henne. Jag tänkte att då hinner jag ju fixa med mitt blogginlägg så länge. Perfekt. Sätter mig vid datorn och just precis då så fick jag ett megasug efter solvarma jordgubbar och då började min hjärna genast att associera till en massa andra saker som hör sommaren till. Jag längtar sååååå enormt mycket till sommaren!!

När jag satt här och längtade efter det som hör sommaren till så ploppade en liten "sommarlista" upp i mitt huvud. Detta är några av de saker som jag vill ha i sommar: (eller gärna nu på en gång).

Semester, jordgubbar, goda drinkar, roliga flytleksaker, många fina dagar vid havet (min egna bild) och Ottoglass i mängder. Mmmm ge mig NU :) En och en annan melonslice slinker nog också ner om jag känner mig och Linnea rätt i alla fall. Vattenmelon är ju sååå gott!

Nä nu var visst tösen redo för förhör. Ha en fortsatt trevlig kväll <3. Pöss & Kräm <3


Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar