Då var det dax... Vill inte...

Idag har det varit premiär här för vinteroverall på lillan. Brrr nu börjar den där kalla jobbiga årstiden. Usch. Vid 9-tiden i morse när vi skulle knata iväg till öppna förskolan visade termometern bara +2°C. Overall, mössa, vantar och vinterskor på. Kan vi spola förbi den här jobbiga tiden med alla jobbiga ytterkläder??


På tal om ytterkläder så verkar det vara svårt att hitta bra skor till lilla tösen. Antingen är dom bra men dyra eller så försöker man hitta nått lite mer humant pris men får skit. Dom dojjorna som hon hade idag var ju helt kassa. När vi gick hem från öppnis så somnade hon i vagnen. När vi kom hem fick vagnen stå kvar ute eftersom Linnea sov så gott. När hon hade vaknat tog jag upp henne och hon var varm å go om hela kroppen förutom om fötterna - dom var verkligen iskalla... Jag tror att jag kanske har ett annat par som kan funka, får testa. Annars är det ju bara till att punga ut för helsike heller att hon ska frysa om fötterna, det är ju så enormt viktigt att dom är varma å goa.

Har ärvt en himmlans massa skor och kläder men allt passar ju inte 500% bra eftersom dom små barnen är födda lite olika tider på året. Får gräva runt lite och se vad jag hittar.


När det gäller öppna förskolan så är det rätt så taskig tajming för oss när det är öppet på morgonen/förmiddagen. Linnea brukar ju sova middag redan vid 9-10-tiden. Idag fick jag skynda mig iväg till öppnis innan hon han bli för trött. När vi väl kom dit så piggnade hon ju till eftersom det fanns massor med spännande saker och andra barn att leka med. Efter ett tag blev det dock för mycket så då fick vi pysa iväg och hon somnade ju i vagnen innan vi han gå speciellt långt. Sötis där :)


Nej nu är det dax för lite käk. Sen lite senare är det ju DHW på tv:n så det får man ju inte missa :)) Kram på er!

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar

Kommentarer