Då var det dax igen.

Ja nu får det ju ändå vara dax för en rejäl uppdatering:


16/10 Jag var på anställningsintevju. Hemvården i Tyringe. Tror att intervjun gick bra men de skulle intervjua några till i veckan som kommer så jag vet inget ännu.

Var där vid lunchtid och sen handlade jag en supersnabbis på vägen hem för mjölken var slut. Slängde i mig lite lunch och sen kastade jag mig ner i sängen för att hinna sova lite. Det blev VERKLIGEN betoning på lite! Först så kom sonen hem från skolan och fastän han var tyst och försiktig så att han inte skulle väcka mig så var ju inte hunden det. Hon fick ju tokfnatt när Robin kom och då började hon krafsa på min sovrumsdörr. Suck och megasuck. Hade precis somnat. Sen fick jag sova en timme ostört ungefär innan jag vaknade av nått ljud utanför. En duva som tyckte att den skulle sitta på vårt balkongräcke och kackla. Förbannade fågeldj**el... Sen fick jag sova ca två timmar ostört och sen kom Linnea hem från dagis. Vid ett mindre näst intill obevakat ögonblick när Fredrik sprang ner i källaren så passade hon på att väcka mig. Suck! Sen var det kört, jag lyckades inte somna om.

Jobbade vaken-natt och det gick bra.


17/10 Slutade kl 07:00 och skyndade mig hem för att sova och då fick jag iaf sova ordentligt men jag hade gärna sovit lite längre. Det gör man väl iofs för det mesta ;) Kl 13-21 skulle jag jobba igen men jag har en snäll kollega som stannade kvar längre så att jag kunde få lite extra tid på mig att ta igen den förlorade sömnen så 14:30 började jag ist. När jag slutade kl 21 så var jag rätt så sleten men det gick ju bra ändå.


18/10 Jobbade 08:00-13:00. Skyndade mig hem för att snygga till lite här hemma och vid 16-tiden kom Robins farmor och farfar på besök för att vara här över helgen :=)


19/10 Jobbade 08:00-13:00. Hade migrän nästan hela natten och nästan hela dagen så när jag kom hem från jobbet så gick jag och vilade. Lyckades somna en liten stund och sen blev jag väckt för att få i mig lite mat. Gick och la mig igen efter maten och jag vet inte hur länge jag sov då men sen på kvällen så var jag piggare så det gjorde ju susen. Otäcka migrän!


20/10 Jobbade 08:00-13:00 igen. Skyndade mig hem för att hinna träffa C och B en liten stund innan de satte sig i bilen för att köra hem till Småland igen. Idag är det lite tvätt och förberedande inför onsdag som gäller men jag stressar inte omkring för jag känner mig rätt så sleten. Det får bli en lugn kväll.


I morgon ska Robin till tandläkaren för att spänna åt tandställningen igen och jag har lite ärenden att göra inför vår resa. Vi ska på dop när vi är uppe i Sundsvall och Robin har ju växt ur alla sina skjortor så det blir till att jaga rätt på en ny men han får minsann vara med och prova för nu har han fått så långa armar så det finns inga garantier för vilken storlek som passar. Han provade en jacka från herravdelningen i strl medium och den var för stor men ärmarna var för korta. Suck och megasuck. Det är snart slutet på oktober och jag har inte lyckats hitta nån vinterjacka till grabben ännu. Får väl se om vi lyckas hitta nån innan snön kommer :)


Tror att min minsta bandit håller på att bli förkyld för hon sitter i soffan och hostar och näsan rinner. INTE bra!!! Vi SKA resa till Sundsvall på onsdag och jag hade ju uppskattat om vi fick vara friska allihopa och det vore ju bra om vi inte smittade ner nån där uppe. Det ska ju trots allt vara dop. Vill inte smitta någon men Oliver är ju inte så gammal heller så man vill ju framförallt skydda honom. Håll tummarna för att det bara är tillfällig sinnesförvirring...


Ha en trevlig söndagskväll. Kram kram!

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar