Copycat på #Meekatt

Alla knep är tillåtna! Det uttrycket har jag hört ett antal gånger under min uppväxt iaf så jag kör på det. Whatever works liksom. Är det kris så är det...

Jag läste häromdagen på Mekatts blogg att hon hade ett roligt sätt att väcka sina barn (antar att ni känner till henne och gör ni inte det så sätt igång och läs för här har vi en som kan sätta ord på allt det där vardagliga som alla vill prata om men få vågar nämna, hehe). Jag tänkte att det där ska jag lägga på minnet men jag lär ju inte behöva använda mig av det för Linnea brukar ju vakna relativt lätt. Ja jo tjena! I morse ville hon INTE upp. Spelade nästan ingen roll vad jag gjorde eller sa. Tog fram låten som Meekatt spelade för sina barn och tänkte att nu blir det fart på henne. Vilken 6-åring i kiss och bajsåldern hade inte reagerat på denna:

Jo tydligen min dotter. Inte en enda min. Hon skulle bara inte vakna. Tog discovarianten av låten och tänkte att nu då. Men nix pix. Suck! Började få lite panik kan jag ju säga. Som en blixt från klar himmel så kom jag helt plötsligt på att jag kunde spela denna gamla låten (eller vad jag nu ska kalla den...?):

Det funkade! Linnea hon vaknade och började dansa och humöret var på topp :) Så skönt! Nu har jag börjat på en spellista som heter "Vakna Linnea!!" där lite tokiga roliga knasiga poppiga låtar får vara med. Sånna där låtar som är så dåliga så att de är bra och man inte kan sluta le sitt knasigaste leende, sådana där låtar som man inte kan sitta still när man hör :=) Det gäller ju att ha ett litet lager så det inte blir samma låt varje gång hon är svårväckt. Har ni några bra tips så tell me! Spitt it out bah! ;)

Förlåt Mekatt för att jag copycattade dig lite. Hoppas att det var ok? :)


Nä nu ska jag nog glutta på Greys Anatomi innan sovdax. Hoppas att ni får en superbra torsdag i morgon och skulle inte torsdagen (eller veckan) ha varit så himla bra så kom ihåg att helgen närmar sig med stormsteg <3

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar

Kommentarer