Can I make you smile ?

Nyttiga Hälsotips. Hur ska man prioritera?


Det sägs att det är nyttigt att varje dag :


Äta ett äpple och en banan för kalcium.

Man ska också äta en apelsin för C-vitamin!

Det är ett måste att dricka en kopp grönt te (utan socker för att undvika diabetes) för att minska kolesterol i kroppen!

Man måste också dricka 2 liter vatten varje dag och sedan kissa lika mycket, vilket fördubblar tiden man hittills har tillbringat på toa.

Man måste också dricka ett glas yoghurt varje dag för att få de goda

bakterierna i magen. Även om ingen vet exakt vad de är bra för, MÅSTE

du ha minst en miljon sådana i magen, annars är det illa!

Du ska också ta ett glas rött vin för att undvika hjärtinfarkt. Och ett glas

vitt vin för att skydda ditt nervsystem! Och ett glas öl (jag minns inte varför
det var nyttigt!) Men om du tar dessa tre samtidigt kan du få en stroke, fast det gör inte så mycket, du kommer inte ens att märka det...
Man ska också äta nötter och bönor/ärtor, varje dag. En hel massa nötter/bönor/ärtor!!

Du ska äta 4 till 6 måltider per dag, Lätta måltider, men glöm inte att du ska tugga varje tugga minst 36 gånger. Bara för det behövs det 5 timmar!

En sak till - efter varje måltid ska du borsta tänderna. Borsta dina tänder efter äpplet, yoghurten, bananen, nötterna, bönorna och ärtorna... Detta ska du göra så länge du har tänder, och glöm inte tandtråden, tandköttsmassagen och munvattnet.

När du ändå håller på med detta, kan du ju städa badrummet, kanske installera CD-spelare eller TV där inne, för med tanke på allt vattendrickande och tandborstande lär du tillbringa en hel del tid i badrummet...

Man måste också sova minst 8 timmar per dygn och jobba 8 timmar per dygn. Lägger man då till de 5 timmarna som behövs för att äta så blir det 21 timmar.

Det är 3 timmar kvar, under förutsättning att det inte är trafikstockning när du åker till och från jobbet.


Enligt statistiken tittar folk på TV 3 timmar per dag. Det fungerar inte längre, eftersom man måste ta en halvtimmes promenad varje dag. Svårt och hinna med allt? Då är vi ändå inte klara riktigt än...
Du ska nämligen också hinna med att träffa dina vänner och så måste du hålla dig informerad, dvs läsa minst två dagstidningar och några kvällstidningar varje dag.

Du ska även ha sex varje dag, men utan att det ska bli rutinmässigt. Du ska vara innovativ, kreativ och varje gång på nytt förföra din partner. För detta krävs ju tid. Och då har vi inte ens nämnt tantriskt sex...


Du ska också hinna med din familj, hinna sköta om huset, städa, diska, tvätta, för att inte tala om allt du måste göra om du har barn och/eller husdjur. När man räknar ihop allt detta ovan behövs det minst 29 timmar på ett dygn. Den enda lösningen är att göra flera saker samtidigt! T.ex duscha med kallt vatten och håll munnen öppen så får du dina 2 liter vatten per dag.

Medan du borstar tänderna kan du samtidigt ha sex med din partner, som i sin tur tittar på TV och läser tidningar medan du också torkar golv.

Så fort du har en hand ledig kan du ringa till dina vänner och släktingar. Drick vin efter det, du kommer att behöva det! Sen om du skulle få 2 minuter över, skicka detta mail vidare till dina vänner medan du äter ett äpple.

Dags för mig att sluta nu, för mellan äpplet, yoghurten, ölen, den första litern vatten och min tredje måltid idag (inkl. nötter/bönor/ärtor), vet jag inte längre
vad jag måste göra, men jag vet att jag måste gå på toa NU. Jag lär spara några minuter om jag borstar tänderna samtidigt!


Kram på er ! Hoppas att ni fick er ett gott skratt eller åtminstone ett litet smile på läpparna :) Stressa nu inte runt för mycket för att hinna med allt detta, det var bara ett skämt ;)

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar