Borde inte

Ja så är natten här och jag sitter här nu igen. Jag borde inte vara här. Jag har massor av andra mer vettiga saker att göra men jag sitter kvar ändå. Tror att någon har hällt superlim på min skrivbordsstol... Då har jag alltså en ursäkt till att sitta kvar lite till? ;)


Sent i går kväll gjorde jag upp planer med min man angående en viss gammal bil och ett besök till bilskroten. När jag sent om sider gick och la mig så hade jag redan glömt bort de planerna. Jag tänkte bara på att det var skönt att jag inte skulle behöva kliva upp tidigt för jag skulle inte börja jobba innan kl 13. Yes - sovmorgon! Ha ha ha... så hopplöst förvirrad... Vaknade rätt så abrupt av att jag helt plötsligt hörde min man säga i telefonen "-Ja men då kommer vi innan lunch". Han tänka att det va då själva den, vem eller vilka bokade han tid med nu då?? Sjysst - där rök min sovmorgon! Sen kom jag på att det var ju jag som hade föreslagit att vi skulle åka med gammla bilen till skroten. Just där och då ångrade jag det initiativet. Ville bara sova mera men klev snällt upp. Vi gjorde oss klara och stack iväg. Naturligtvis hade vi fel registreringsbevis med oss (sådant som bara vi lyckas med) så det blev en extra sväng med bilen innan skroten hade en till trasig bil och vi hade pengar i näven. Nu är det gjort! Såååå skönt att ha det avklarat!!


Resten av dagen har jag jobbat x 2. Börjar känna av en förkylning som ligger och lurar i kroppen men jag har satt upp stopskyltar överallt så den ska inte rota sig här inte! :) Har inte varken tid, ork, lust eller råd med att bli sjuk och jag tänker inte sätta några kollegor i skiten för att lite baciller försöker få mig på fall. Nä lite mera C-vitamin, alvedon, ipren, te och starka halstabletter så blir det super duper detta :o)


Såg på en film tidigare ikväll som hette Bride before Christmas (har jag för mig). Hade spelat in den på boxen och det är rätt så skönt att ha nått att bara slökolla på så där när man är trött efter jobbet och inte orkar fokusera på nått speciellt. Tände lite ljus, min man fixade en kopp te till mig och så kollade vi på filmen. Den var lite gullig och totalt menlös och dessutom väldigt förutsägbar men precis vad jag behövde då.


Vet vad jag behöver nu - få nått vettigt gjort. Dax att avsluta bloggandet för denna kvällen/natten. Om jag inte hinner blogga mer på detta året så önskar jag er alla GOTT NYTT ÅR!! Kram!

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar