Blinka inte, det gick ju bra och back to work :)

God kväll!

Varför ska en ledig helg alltid rusa förbi så oerhört snabbt? Jag hinner inte med! Man vaknar på fredag morgon och så blinkar man till och helt plötsligt är det söndag kväll...

Jag skäms nästan för att erkänna att denna helgen har jag knappt gjort något annat än att sitta och pyssla med min tavla och "Rockat Sockorna". Ja jo om man räknar bort gårdagens besök på sjukhuset i några timmar då rå :) Jag har tagit hand om lite tvätt och lite disk men annars har jag mest suttit där nöjd på min stol och duttat pärlor. Det går framåt och det är så rogivande och roligt så jag kan knappt slita mig från det :) Jag släpper verkligen alla grubblerier och bara är i nuet. Världens bästa hobby!

Jag hade ju tänkt att jag absolut skulle vara igång med träningen igen denna helgen men det blev ju inte så av förklarliga skäl. Det är med största sannolikhet en blodpropp för jag svarar på behandlingen. Det gick förresten bra att ta sprutan idag. Jag var lite nervös precis innan men sen samlade jag ihop mig och bara gjorde det. Nu känns det mycket bättre när jag har klarat av det första gången. Jag läste dock på infon om Innohep och blodproppar att det är vanligt med fortsatt behandling i 6 månader efter en propp. Alltså jag kommer se ut som en jäkla nåldyna efteråt!! 4 stick om dagen i fingrarna för att mäta blodsocker och så stick i magen en gång om dagen för blodförtunnande. Ja jisses ja.

I morgon ska jag börja jobba igen! Jag saknar både mina goa kollegor och de härliga människorna som jag får förmånen att hjälpa med deras vardagliga bestyr :) Äntligen får jag träffa dom!! Det är första arbetspasset sedan den 17/1. Hela kommande vecka jobbar jag bara 50% och sedan ska jag tillbaka till mina 71% som jag har i ordinarie tjänst. Det ska bli roligt att kunna komma tillbaka till jobbet så jag hoppas verkligen att jag orkar och att allt funkar så bra som möjligt.

Nej nu ska jag läsa ikapp i lite bloggar igen och sen är det snart dags att försöka sova. Natten som gick var väl rätt så okej om man jämför med den senaste veckans nätter men jag ligger efter rejält på sömnkontot... Jag får jobba på det inatt :o)

Jag hoppas att ni är nöjda med eran helg? Jag hoppas även att ni får en grymt bra måndag och start på den nya veckan! Kram kram. Sussa sött mina vänner <3. Over and out.

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar

Kommentarer

Evaeliasson
Evaeliasson,

Önskar dig detsamma och sov gott 🥰

nouw.com/evaeliasson
Jopphejjdihejjda
Jopphejjdihejjda,
Tack - ska göra mitt bästa 😊 <3
nouw.com/jopphejjdihejjda
MariasVardag
MariasVardag,

Helgen har verkligen gått fort fast jag tillbringat den på jobbet. Önskar dej lycka till imorgon på jobbet och en god natt 🥰

nouw.com/mariasvardag
Jopphejjdihejjda
Jopphejjdihejjda,
Hoppas jobbhelgen var bra iaf? 😊 Tack så mycket! Kram och god natt <3
nouw.com/jopphejjdihejjda
MariasVardag
MariasVardag,

Jadå en bra helg och var på en annan avdelning ikväll, riktigt kul att testa. Kram ♥️

nouw.com/mariasvardag
Jopphejjdihejjda
Jopphejjdihejjda,

Kul med lite variation 😊

nouw.com/jopphejjdihejjda
vibeke
vibeke,

Ja, sånn er det. Blink! Og der var det mandag igjen 😳

nouw.com/vibeke