Bla bla bla... :)

Nu har snart lugnet lagt sig över huset på Kronovägen 7. Den minsta sover och de två stora är på väg att nanna kudde snart, vi vuxna har fixat med lite hushållssysslor och nu börjar den där tiden på dygnet då man kan pusta ut lite. Få slappa lite, slösurfa, glo på tv osv. Härligt! :=)


Idag har jag varit på skolan och pluggat/gjort lite grupparbete. Det gick väl sådär idag. Måste öka på tempot i morgon - helt klart. Kommer sitta hemma & plugga i morgon så jag får väl be Fredrik kicka mig lite i rumpan om jag inte kommer igång som jag ska ;)


Var på gymmet efter skolan och körde så det rykte på löpbandet och pumpade loss i maskinerna. En sak är säker - jag tänker inte komma så sent till gymmet som jag gjorde idag. Jag körde igång träningen ca 16:15 och fick i halvt panik avsluta en timme senare för att kasta mig in i duschen och sedan halvspringa till bussen. Hade jag missat den så hade jag fått vänta en hel timme till och det är ju inte såååå himmla roligt. Detta resulterade dock i att jag inte han träna klart min runda som jag kör och så vill jag inte ha det. För att jag ska hinna köra igenom uppvärmning, konditionsträningen på löpbandet, alla maskinerna plus stretchningen så behövs det ca 1½ timme och är jag på riktigt bra träningshumör så kan det ta lite mera också bara för att jag tar en extra tur på löpbandet eller i crosstrainern.

Något som var väldigt trevligt idag var att jag nådde mitt första delmål på löpbandet och att jag skulle nå det idag trodde jag inte. Jag hade tänkt att jag skulle försöka nå det innan jul och så har jag nästan en hel månad till godo. Nice :=) Något annat som var nice idag var att jag fick öka på motvikten i några av maskinerna för att det kändes lite för lätt. Det går framåt med träningen - helt klart. Jag känner att träningsvärken kommer smygande nu och det är en skön känsla

.


I morgon efter pluggandet ska jag ta med mig min son in till stan för att köpa en innebandyklubba. På onsdag är det dax för lite innebandyträning igen och det är rätt så skönt att ha hunnit köpa allt då. Innebandy är ju dock en väääääldigt billig sport måste jag ju säga. Ett par vettiga dojjor på fötterna, en klubba i handen och lite gympakläder på kroppen så är man färdig. Det behöver inte vara en massa utrustning och det behöver inte vara dyra märkesgrejjer. Så skönt! Även om nu Robins farmor och farfar sponsrar honom så behöver vi ju inte gå å köpa dyra saker för det. Tränarna och laget verkar ha en väldigt bra inställning till allt detta runt omkring för det är ingen som försöker vara märkvärdig och snobbig utan träningen står i fokus. Pryltokig kan man vara någon annanstanns. Me like!

.


Nähä mina goa vänner, nu orkar jag inte blogga mer för idag. Ses. Sov gott!

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar