Bbbzzzzt Krrrri Mmmped PliNg,

Typ så låter det i mitt huvud nu... Jag har ju inte behövt lära mig hur det funkar på ett helt nytt ställe på över ett år nu så det känns som att det kommer ta jättelång tid att lära mig allt. Min hjärna har fortfarande semester och det hade den nog tänkt att ha ett bra tag till verkar det som. Ja shit vad det snurrar i skallen av all ny info men det ska nog bli bra det med så småning om. Till alla mina nya kollegor (ifall det skulle vara någon av er som råkar läsa detta) - förlåt för att ni har fått mig som kollega. Förlåt för att jag är så virrig och inte har alla höns hemma... Jag kan inte rå för det! Hehe. Jag ska dock göra mitt bästa - I promise :)


Ja idag hoppade jag först in extra på ett ställe, slutade där kl 15 och så vidare för bredvidgång ikväll 16-21:30. I morgon ska jag jobba 7-16 på mitt nuvarande ställe (skulle ha slutat 13:00 men fick förlänga passet då det tydligen var lite kris på folk). På onsdag har jag brevidgång igen plus att jag jobbar min egna kväll på mitt nuvarande ställe. På torsdag jobbar jag extra på mitt nuvarande ställe 14:00-20:45 och sen har jag eftermiddag/kväll/natt/morgon både fredag-lördag och sen söndag-måndag. Shit vilken vecka! Hehe.

Nästa vecka kommer nog bli ungefär lika crazy för då ska jag hinna med att jobba mina egna turer plus att jag ska ha ett sista bredvidgångstillfälle på mitt nya jobb och sen dessutom klämma in tre bredvidgångspass på ytterligare ett nytt ställe. Jiiiiihaaaa :) Det kommer bli superbra sen när jag är färdig med allt detta men just nu är det lite kaos i mitt huvud. Känns dock som ett bra kaos så det får gärna vara :o)

Nä nu är denna donnan trött och det är väl dax att vila huvudet på kudden. Sussa sött. Kraaaaaaaaaaam <3 <3 <3

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar