#bambino_nordicbuzz #bambino_nordic #buzzador.

Som ni alla vet vid det här laget så är jag medlem i Buzzador. Det betyder att jag testar olika produkter (gratis och/eller köper för bra pris) mot att jag sedan betygsätter/skriver recensioner om produkterna, pratar om dom och gör reklam för dom hos vänner och även skriver om dom i sociala medier. Nu har jag fått prova produkter (från Bambino) som underlättar för barn som ska lära sig äta själva. Eftersom att min minsting är sju år redan och första barnbarnet inte riktigt är där i utvecklingen ännu så testade jag på min ena gudson som snart är 18 månader. Perfekt.

Produkterna bestod utav en mugg som är droppsäker och lätt att hålla i och bestick som är anpassade för små barnhänder.

Elias som gudsonen heter verkade gilla både muggen och besticken så de får bra betyg utav oss. Muggen har en pip som gör att den är droppsäker även om man dänger den i golvet och det allra bästa är att den faktiskt är lätt att hålla ren för pipen går att ta bort och diska. Woooohoooo :=)

Här kommer lite bilder på charmtrollet när han provar produkterna:

Ska ditt barn lära sig äta själv eller precis har lärt sig att äta själv så kan det underlätta med bra grejer. Bambino är för mig likamed kvalité. Kan absolut rekomendera dessa produkter :)

#bambino_nordicbuzz #bambino_nordic #buzzador.

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar