Både bra och dåliga nyheter.

Jag måste ju börja med de mindre roliga nyheterna då. Jag fick avslag på en jobbansökan igår. Det var inte mitt drömjobb men jag blev ändå besviken för ett jobb är ett jobb och det betyder en inkomst. Jag tycker dock att företaget i fråga verkligen visade sin seriositet igår. Jag fick ett sms och det var inte ens undertecknat med något namn utan bara företagets namn. Ja menar - ringer man inte och berättar sådant? Och om man nu inte vill/kan/eller what ever the reason is så kan man väl ändå skriva sitt namn efter beskedet? Lite personligt kan man ju ändå försöka göra det eller är jag ute och cyklar? Det kändes verkligen som att man inte var värd två sekunder av denne persons liv. Ja ja det är väl bara till att borsta bort dammet från axlarna, resa sig och vandra vidare mot nya mål. Bättre lycka nästa gång!


Fick ett trevligt telefonsamtal vid 9-tiden iaf. Jag har kommit in på omvårdnadsprogrammet på FlexVux :=)) Detta betyder att jag har en reservplan. Om jag inte har fått ett jobb innan januari så börjar jag plugga. Nu är det liksom dax att ta tag i sitt liv och försöka påverka inför framtiden så att den ser ljusare ut. Kan jag inte få ett jobb utan körkort så får jag ju skaffa mig det (och där är jag ju verkligen på god väg!!) och kan jag inte skaffa mig ett jobb utan utbildning så får jag väl fixa det då. Jag som aldrig har varit en plugghäst ser VERKLIGEN fram emot att få börja. Nu jäklar! Se upp för här kommer Heidi :)


I morse var det -3,5°C här. Brrr... Funderade på om jag skulle ta och bädda ner mig i soffan med fleceefilten och sätta på en film eller nått. Mår inte riktigt hundra idag. Ont i halsen, ont i bihålorna, lite snorig och allmänt uschig. Har inte tid att bli sjuk nu för i morgon har jag ett viktigt möte att gå på, på fredag ska jag göra halkbanan, i helgen ska vi förhoppningsvis övningsköra med en manuellt växlad bil, på söndag ska vi dessutom till Hasse & Lotta och sen nästa vecka är det ju ännu mera viktiga saker att göra. Nej jag får nog kurera mig lite idag och ladda batterierna.


Innan jag avslutar så måste jag ju bara dela med mig av lite bilder. Blandad kompott så håll till godo :=)


Fotograferade våran stora fina ros i söndags och tycker själv att jag fick till en riktigt bra bild. Lite kul att experimentera sen med lite olika nyanser av svart-vitt.


Här kan vi snacka spindelnät... Lite läskigt faktiskt...


Nej nu ger jag mig för idag. Ha de gott. Kram!!

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar