Avslut och nystart

Jaha här kommer då det nya årets första blogginlägg. Det har verkligen varit en lugn och skön nyårsafton med familjen och Robins faster Lena. Vi åt superdupergod mat och drack gott. Vad sägs om att smaka lite gnu? Det gjorde vi och det ångrar jag ju INTE :) Här kommer kvällens meny:


För-rätt:

Hembakade bröd (typ fluffiga scones) med jättegod paprika och gräslökscreme på plus rökt strutskött.


Varm-rätt:

Rotfrukter med gnukött till.


Varm-rätt nr 2:

Potatiskakor med zebrafilé och wiskeysås.


Efter-rätt:

Vaniljglass med jordgubbspegel under och hallon, melon och choklad till.


Det var smaskigt!! Jag är så mätt så mätt så att när 12-slaget infann sig och mitt vad med Jenny om att hålla sig borta från godis och chips tog slut så var jag ändå inte sugen på att sitta och vräka i mig nått sådant. Smakade ett chips men det var inte gott. Nej nu har jag varit utan chips och godis i fem månader och det känns kanon! Tänker inte kasta mig in i nått nytt vad direkt men jag tänker heller inte äta godis bara för att. Ju mer jag kan hålla mig borta från det där desto bättre ju :)


Ja en kort liten tillbakablick på 2011 då. Eller näää, struntar nog i det. Det finns bara en sak jag vill säga angående 2011 - JAG TOG KÖRKORT!! Det ångrar jag INTE :=)) Men nu väljer jag att se fram emot vad som ska ske detta året istället och nu blåser det lite nya vindar. Jag ska plugga till undersköterska och jag är sporrad, peppad och allt vad det heter till max så nu kör vi så det ryker tycker jag!!


Nu tänker jag gå och lägga mig så att jag orkar kliva upp idag igen när lillan väcker mig. Kram på er goa vänner och hoppas att eran början på 2012 har varit bra och att det bara ska bli ännu bättre!!

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar