2021.07.14.

God morgon!
Vaknade strax innan 6 och kunde inte somna om. Så typiskt. Det känns som att det är så att varje morgon som jag kan ta sovmorgon så vaknar jag tidigt och tvärtom. Det är dock inte så - det vet jag ju 😄.

Direkt när jag hade klivit upp så gjorde jag mig klar för att gå ut med vovven men han tittade bara på mig som att jag var världens knäppaste matte (vilket ju stämmer iofs 🤪) och han gick och la sig på altanen. Där ligger han nu och chillar, tuggar lite på en torkad grisknorr och spanar ut över "sin gata" ❤.

Igår var det den 13/7 och det innebar att Knox har varit i denna familjen i 1 månad! Gosiga, knasiga, jobbiga men älskade underbara valp!!

Tösen är pigg igen och helt symtomfri. Så skönt! Hon var bara dålig lör och sön. För lite sömn på lägret? Ibland har ju kroppen sina sätt att säga till att man ska vila.
Vi åkte och badade igår. Det var för varmt för att vara kvar hemma. Naturligtvis höll vi oss helt isolerade då vi inte fått provsvaret ännu. Det är så skönt med sjöar när man kan hitta en avlägsen plats där inte "alla andra" är. Då slipper man också ligga som packade sillar.

Idag ska jag jobba 2,5 timme och sen hem för att plocka upp alla badsugna. Det ska bli 30 grader varmt...

Ha de gött i värmen. Pöss på nosen säger Knox ❤

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar