2021-05-11

God morgon. Sitter på trappen på framsidan huset och njuter. Det är mulet men väldigt behagligt. 18 grader och fågelkvitter 🐦. Igår blev det helt magiskt väder och det slog om väldigt snabbt från kalla dagar med ca 7 grader till 23 grader. Jag hänger inte med när det slår om så snabbt men jag njuter 😍.

Just nu känns det som att mina dagar går ut på att jobba, äta, sova och träna. Är jag ledig så är det bara träna, äta och sova. Jag vet att det inte riktigt är så men det känns så. All planering går typ ut på att få in så mycket träning som möjligt. Sen ska man hinna med att handla, göra hushållssysslor, umgås med barnen, ha möten och utbildningar via Zoom/Teams och Skype. Det är mycket som bara helt magiskt ska flyta på. Då jag jobbar mycket kvällar så ska jag gärna hinna förbereda maten så mannen min slipper laga när han kommer hem sent. Det är bra om det finns något att värma för ungarnas skull. Ja det kostar att ligga på topp! Hehe 😄.

Igår började en stegräknartävling som jag är med i 🙂👍. Jag hoppas och tror inte att jag hamnar på någon 10-i-topp eller ens att jag kvalar in på 100-i-topp för det är så många som är med som gör sådana sjuka resultat. Nej jag är med för min egen skull och för att utmana mig själv lite. Sen är det ett roligt lag jag är med i där vi kan peppa varandra och sådant gillar jag 😍.

Nu ska jag göra mig redo för kackelmöte med jobbet och sedan är det träning på rehabmottagningen som gäller 🤩.

Ha en fantastisk tisdag! Kram kram 🌞

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar

Kommentarer