2021-03-31

Jag sitter och lyssnar på Within Temptation och Sharons magiskt vackra röst. Hon sjunger så bra och vissa låtar är så bra så jag ryser av välbehag <3. Jag försöker koppla bort jobbiga tankar och då är musiken något som jag gärna tar till. Det brukar funka rätt bra att fly in i musikens värld.

Idag har min mage inte alls velat samarbeta och jag blev så kass i kistan så jag fick stanna hemma från jobbet. Jag tvivlar på att det skulle vara något smittosamt men när man går på toa så ofta så att man knappt hinner dra upp byxorna innan det är dags igen så känns det inte som att man gör så mycket nytta på jobbet ändå. Eftersom att jag inte med säkerhet kan veta att det inte smittar så måste jag ju också ta hänsyn till 48-timmarsregeln då jag inte vill riskera att smitta varken boende eller kollegor.

Jag har pysslat vidare lite på min diamond painting-tavla och jag måste ju säga att jag gillar den redan. Färgerna är underbara och jag tror att dess blivande ägare kommer gilla den - jag hoppas ju verkligen det i alla fall :)

Nä nu är klockan mycket och jag är rätt så energilös efter denna jobbiga och utmattande dag så jag ska gå och lägga mig. Sussa sött allihopa! På återseende <3

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Klokt av dig att stanna hemma

nouw.com/stenhagenbettan
Jopphejjdihejjda
Jopphejjdihejjda,

Ja jag tycker också det, inte säker på att min chef delar den åsikten men det får ju vara hans problem. Jag har inte lust att varken riskera att smitta eller skita ner mig på jobbet... 😊

nouw.com/jopphejjdihejjda
MariasVardag
MariasVardag,

Var rädd om dej och glad påsk 🐣

nouw.com/mariasvardag
Evaeliasson
Evaeliasson,

Glad påsk 🐣

nouw.com/evaeliasson