2021-02-02

Är det en tillfällig sinnesförvirring eller är det en trend som tänker hålla i sig och kanske fortsätta i rätt riktning? Svårt att veta men jag passar på att njuta och gillar läget :) Vad jag svamlar om? Jo hälsan och energinivån :) I går hade jag ingen feber under dagen och jag var så pass pigg att jag inte behövde vila eller sova något under hela dagen. Jo vila gjorde jag ju i och med att jag tog det lugnt men jag var inte sängliggande. Sååå skönt! Sen på kvällen kom det en liten lättare attack av feber men jag kom ju inte upp i några 39-40 grader som jag gjorde under helgen när jag var på sjukhuset.

Idag har febern hållt sig borta och jag har suttit uppe hela dagen och pysslat. Energin känns på "topp" och jag njuter återigen :=) Tänk om det kan få fortsätta så här utan bakslag - det hade varit riktigt najs!

Detta är vad jag har ägnat mig åt hela gårdagen och idag:

Japp - nu har jag börjat pyssla med mina tavlor igen och nu är det återigen pärlor över allt men det bjuder jag på :o) Detta är dock min sista tavla så lagret är slut. Jag ska ju vara hemma i totalt 6 veckor och måste ha något att göra så jag får väl se om jag kanske ska beställa nån till.

Nä nu ska jag fortsätta med mitt pärlande :) Simma lugnt - ta hand om er! <3

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar