2020-04-18

I dag har jag verkligen bara softat och chillat, vilat och sovit och så chillat lite mer. Det var välbehövligt men nu börjar jag bli lite rastlös i kroppen. Dåligt samvete har jag också för att jag inte har varit ute någonting i solen... Det var dock inte läge alls med den jobbiga huvudvärken jag hade och jag var rätt så ljuskänslig så det är ju ingen bra kombo. Nu på kvällen har jag dock sluppit huvudvärken och varit rätt så mycket piggare - härligt!

Maken och dottern var iväg på utflykt med makens lillasyster med familj. De gick en sväng i skogen och grillade matsäck och hade mysigt. Så glad för att de kunde komma iväg ändå :)

När de kom hem så ville Linnea titta på tv men den funkar inte så hon blev lite frustrerad. Jag tror att det bara är glapp i en sladd så vi ska testa köpa en ny sådan. Linnea blev först lite ledsen för hon ville ha myskväll = titta film och äta nått gott men så sa vi typ samtidigt att vi kan ju ha spelkväll i stället och då blev det glada miner igen :o) Vi fick med oss Fredrik på en omgång Speculation och Linnea vann STORT! Hon spöade oss verkligen med hästlängder :=)

I morgon ska det bli nästan 20°C och strålande sol så i morgon MÅSTE jag komma ut och få njuta av solen <3. Jag vet dock inte vad, när, med vem, hur, var osv men det löser sig nog.

Jag hoppas att ni har haft en bra dag i dag och att ni får sova gott i natt. Sedan hoppas jag att eran morgondag blir solig och fin! Snarka sött. Over and out.

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar