2 jobbiga saker

Just precis i detta nuet så går jag igenom 2 jobbiga saker... Sak nummer ett avskyr jag verkligen och det hände mig precis. Du vet när man somnar på soffan och sover riktigt hårt, vaknar till och inser att "Å nej jag måste gå på toa, borsta tänderna och lägga mig i sängen...jag pallar inte..." men så gör man det ändå för att sedan inse att när du väl har hamnat i sängen så är du pigg. DEN är INTE rolig. Det är stört omöjligt att somna om! Jag har provat typ allt nu. Nä men då kör vi väl en "Sömnlös i Seattle" (Tormestorp - liiiite mindre spännande nattliv. Typ.)


Grej nummer 2 - jag ska på lönesamtal i morgon. För det första så avskyr jag verkligen att sälja in mig själv och sitta och "skryta" om vad jag är bra på osv. Sedan tycker jag att dessa lönesamtal sällan leder till nånting ändå. Det känns som att cheferna ändå redan har bestämt hur mycket vi ska få så vi har inte så mycket att säga till om iaf. Nä men jag får väl samla ihop mig och gå dit. Le och se glad ut. Typ.


Förutom lönesamtalet i morgon så är jag nu ledig i tre dagar. Gissa om jag ska njuta av en långhelg :=) Det finns roliga planer för lördagen men i övrigt är det fritt fram. Måste säga att det känns bra!


Trevlig helg! Sov gott i natt. Over and out!

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar

Kommentarer