05/11 -13

Gick precis igenom sidorna med jobbannonser igen och hittade två nya jobb att söka. Det ena känner jag att jag skulle kunna tänka mig men det andra lockade egentligen inte alls. Sitter dock inte i den sitsen så att jag kan vara speciellt kräsen just nu... Jag vet ju vad jag önskar mig allra mest av tomten - ett fast jobb på hyffsad procent så att jag kan försörja familjen!

Kom på att jag måste räkna mina las-dagar också så att jag har koll på dom. Jag lär ju inte ens vara halvvägs då jag bara har jobbat i Hässleholms kommun i ca 1½ år men det är ju ändå bra att ha koll.


Jag gick och la mig rätt sent igår och hade väl bara sovit i en timme ungefär när jag vaknade med en känsla av att huvudet höll på att sprängas i bitar. En till migränattack. Jippie. Tog mina mediciner och drack massor med vatten och sen somnade jag om igen bara för att vakna en timme senare igen av att jag hade legat konstigt så ryggen värkte. Migränen var kvar. Sov dåligt hela natten men sen på morgonen när det var dax att kliva upp så sov jag som en stock. Vaknade till när Fredrik var på väg till dagis med Linnea. Fortfarande huvudvärk men nu var det iaf inte migrän, "bara" lite eftervärk. Skulle bara vila en liten stund men somnade tydligen om och vaknade vid 12-tiden. Hoppsan. Tror dock att jag behövde sova eftersom min natt var som den var. Resten av dagen har jag bara tagit det lugnt. Skönt.


Det har visat sig att det inte alltid är så bra att vara ute i god tid som jag brukar försöka vara med vissa saker, tex barnens yttekläder. Linneas vinterskor köpte jag tidigt i höstas och nu kan hon nog inte ha det ena paret i vinter. Tur att jag köpte dom för ett vääääääldigt bra pris på tradera. Får se om jag kan fynda ett nytt par till henne någonstanns för ett par är lite snålt att klara sig med för ett dagisbarn. Alltid ska det vara nått som strular inför vintern. Som Robins vinterjacka tex. Har ff inte hittat någon vettig jacka till ett vettigt pris. Suck. Tur att snön och den riktiga kylan har hållt sig borta så pass länge som den har. Nu är vi dock inne i november månad så man vet aldrig när det slår till...


Nej nu måste jag avrunda. Dax att sova. Det blir ju trots allt en dag i morgon också. Natti natti.

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar