”Sannerligen, jag säger er: om vetekornet inte faller i jorden och dör förblir det ett ensamt korn. Men om det dör ger det rik skörd.
Johannesevangeliet 12:24

Jesus ger oss en bild här, där han är vetekornet. Han kom till jorden för att dö för oss. Och hur mycket under han än gjorde på jorden och så mycket kärlek han än spred så tvivlade människor och trodde inte på vem han verkligen va. Så dör inte vetekornet så förblir den ensam. Alltså om Jesus inte dog för oss, så hade vi aldrig haft ett evigt liv med honom. Vi hade grävt ner oss i synd och inte tagit oss upp. Slutet hade varit slutet. Han säger också om vetekornet dör så ger det rik skörd. Jag blir så glad för dessa orden för det är en bekräftelse redan då han sa dessa ord för över 2000 år sen att vi kommer bli många. Han tror på oss och Han kämpar för oss varje dag. Han knackar på våra dörrar och ger inte upp om oss. Vi kommer bli många i Jesus ❤️

Bön: Jesus jag vill tacka dej för din kärlek för oss, för den e så underbar! Tack för att du aldrig ger upp om oss och att du alltid når fram till oss. Jag vill be för alla världens barn ikväll. Hör deras hjärtan och lugna deras smärta. Låt de få känna sej trygga i dej Gud låt dom få känna din närvaro. Visa oss vägen hur vi kan hjälpa dom. Ge oss de öppna dörrar så vi kan ge allt va vi har genom dej. I Jesus Kristus namn Amen

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Titusbrevet 3:3-4

Vi saknade ju alla en gång förstånd, och var olydiga och hade gått vilse. Vi var slavar under olika begär och impulser och var fyllda av ondska och avundsjuka. Ja vi var avskyvärda och vi hatade varandra. Men mitt i allt detta visade Gud sin godhet och kärlek till oss människor och räddade oss.


Vad säger denna bibelversen er?

När jag läste den så skapade den en bild av hur världen är just nu. Och detta skrev Paulus på den gamla tiden. Människor är detsamma. Vi har synden i oss och om vi inte tackar Ja till Jesus inbjudan i våra hjärtan så kommer synden bara växa och växa till något otäckt. Paulus säger här att mitt i allt kaos som människan skapat så visar fortfarande Gud sin godhet och sin underbara kärlek till sina barn. Gud vill rädda oss, han har räddat oss, men inte utan vår egen vilja. Vi måste vilja älska tillbaka, vi måste vilja ta emot hans kärlek. Gud gav oss ett val. Vad väljer du?

Vill du öppna dörren till ditt hjärta, till ditt liv för Jesus? Vill du släppa taget om livet på jorden och låta Jesus ta över och visa dej vägen? För han väntar på att få omfamna dej och älska dej som sitt barn som du är.

Likes

Comments

”Herren är fjärran från de onda, men han hör den rättfärdiges bön.”
‭‭Ordspråksboken‬ ‭15:29‬ ‭

Gud är långt från de onda, men han hör de skuldfrias bön.

Gör man rätt och följer Guds ord och lagar så hör Gud våra böner. Gud är långt från de onda. Går jag efter världen då går jag inte efter Gud och då är jag långt från Gud och Gud är långt från mej.
Som människa har Gud gett oss fria val i livet. Han tvingar oss inte följa honom. Han knackar på våra hjärtan och om vi öppnar upp och lär känna honom, då växer en kärlek som är så stark som bara Guds ord kan förklara. Med Gud är allt möjligt så om vi släpper vårt liv, lägger det i Guds händer så ska stora under ske.

Bön: Jesus tack för du kom för oss, tack för att du älskar oss och aldrig ger upp om oss. Tack för din kärlek och mod att du dog för oss på korset, du led som människa och som Gud för du älskar oss så mycket! Jag ber för alla världens människor, att vi alla ska vakna upp ur vårt kött och ta emot dej Jesus i våra liv! Och älska dej och sprida ditt budskap till varandra och bli ETT med dej! I Jesus namn amen

Likes

Comments

Jag är inte så duktig på bloggande men mina kusiner började blogga och jag skulle tänka på saken då jag e urdålig på att skriva blogg och aldrig riktigt vet vad jag ska skriva om men idag när jag va på alfakurs fick vi en bibelvers som vi i hemläxa skulle läsa och beskriva bibelversen med egna ord hur vi uppfattat den. Och om vi känner en stark reflektion till vårt liv just nu. Så när jag kom hem på kvällen satte jag mej och läste versen och började skriva och då kom på att de kanske nåt jag kan ha i min blogg. Ska iaf prova och se hur de går. Kändes så bra och skriva ner sina tankar, man djupnar i det och sen att man kan dela med sej samt få andras tankar och fördjupningar. Man lär sej mer och det vill jag verkligen göra 😁

Får se om de blir fler inlägg hihi men jag hoppas på de! Ska göra mitt bästa!

  • 11 Readers

Likes

Comments