har nu bestämt mig för att ta bort denna bloggen. bloggar på en annan. mitt nya liv. det livet som skiter i folk som bara tar massa dålig energi. inte umgås med folk som beter sig hur som helst. tack & hej!

Nya bloggen till er som vill fortsätta läsa om mitt liv: miss_petersson , fortfarande kvar på nattstad. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Bilen gick igen besiktningen, såå skönt! Äntligen har jag en egen bil. Inte den bästa, men duger gott och väl till mig nu sista året på gymnasiet :)

Har iallafall målat klart garaget hos far min. Kanske finns endel småsaker kvar, vi får väl se :) Nu ska jag in till grannen och äta kvällsmat. Mums!


Likes

Comments

Åh, min blivande bil är inne på besiktning just i detta ögonblick. Hoppas att det inte blir alltför många och svåra tvåor utan att det går att fixa lite lätt :) ~ Väntar på att jag ska få hem någon bil så jag kan åka in till Stockaryd. Blev inget målande igårkväll så måste göra färdigt allt idag. Men de ska nog gå bra! Nu ska jag sätta på lite kaffe, inte hunnit dricka det än :)

Likes

Comments

Sitter på sjukhuset och väntar på mor. Hon skulle visst kolla blodtryck, blodsocker och sånt där. Ska snart åka hemåt hoppas jag. Måste stanna och köpa färskfoder, hem och hämta Dexter och sedan vidare till Stockaryd för att måla klart garaget. Fullt upp hela tiden, haha ;)

Likes

Comments

Försökte få med mig Dexter ut nu när jag vaknade. Gick ju inte så bra. Han ställde sig i dörren och såg att det regnade så han gick in igen. Nu sitter han vid fönstret och tittar ut och gnäller. Ska äta upp frukosten och sedan klä på mig mer kläder så vi får ut på en längre promenad (om jag får med mig Dexter ut, haha!) Wish me luck!


Täcket som Dexter har på sig har jag sytt själv från en gammal jacka! :)

Likes

Comments

ååh, tack gode gud för att denna dag snart är slut. Arg, ledsen, glad, förvirrad, besviken. Ja, allt de där och lite till har jag varit idag. Hoppas på att det blir bättre tills imorgon och att det inte är nån längre tid. Jobbigt med det här vill jag lova. Tror jag ska göra som ja bruka när jag vill va ifred - stänga av telefonen och inte bry mig om någon annan än den jag älskar mest - Dexter <3 Aja, nu ska jag intr tjöta mer. Skönt å skriva av sig lite.

Likes

Comments

Jag vill också vara kär. Känna att någon älskar mig. Känna att jag kan älska någon. Veta att han alltid finns där. Men på nått jävla vis sabbar jag det alltid. Dem som faktiskt bryr sig om mig, dumpar jag. Jag blir så jäkla rädd. Dem som är riktiga svin och inte bryr sig ett skit om mig, dem vill jag ha. Dem tycker jag om. Jag vågar inte lita på någon längre. Löften är för lätta att bryta. Men jag önskar att jag någon gång kommer våga lita på någon igen. Slippa bära allt själv, utan att ha någon att prata med. 


Men leva ihop med någon som mig är inte lätt, det vet jag. Panikångest och depression, man måste vara stark för att kunna hantera mig då. Man måste ha tålamod, vara försiktig. Men när det väl finns någon där, någon som ändå vill försöka. Då blir jag rädd. Rädd för att jag inte ska duga. Rädda för att jag bli utnyttjad för att han egentligen vill ha henne. Rädd för att jag inte or tillräcklig. Rädd för att han hittar någon annan. Någon mycket bättre. Det skulle göra så ont. 

Likes

Comments

Fått klagomål av min kära vän att jag bloggar för dåligt, så nu tänkte jag gör en liten sammanfattning av vad som hänt det senaste 😀

I torsdags blev det en sväng till Sandsjöbaden för att äta planka med mor och mormor. Mysigt och supergott! På kvällen åkte jag och mamma till skogen och plockade kantareller och Dexter fick springa av sig. Hann också med att waxa benen!Spa-kväll fick det bli i fredags. Färgade håret, plockade ögonbrynen, målade naglarna och la ansiktsmask. Skönt att få känna sig lite fräsch ibland! 

Eddie Meduza night - Gasen i botten i Aneby bar det iväg till i Lördags. Jag, bror, Amanda och Tony i chevan. Vart väldigt dåligt med folk där men hade roligt ändå faktiskt 👍

Igår var det söndag. Låg utslagen på soffan hela dagen då det var alldeles för varmt ute. Gick inte göra ett skit. På kvällen kom köparen till bilen. Tråkigt att se lilla pärlan rulla iväg, men får ju äntligen en kombi till Dexter. Ikväll kommer nästa köpare, då ska min brors bil också säljas. 🚗

Nu ska jag försöka få i min vovve lite mat och sedan får det nog bli att plocka iordning på rummet. Kan verkligen behövas! 😊

Likes

Comments

Blev en regnig "frukostpromenad" med bror och Dexter. Började regna precis när vi gått och vad underbart det var! :) Nu ska jag dricka lite kaffe och äta frukost. Just de, god morgon på er! ;)

Likes

Comments