[Bilder från helgen i Frutigen]


Haft en underbar helg i Frutigen med kälkeåkning, skidåkning, fint väder, fina platser och god mat. En av de bättre helgerna här i Schweiz än så länge faktiskt.

Jag är så tacksam över att få vara här och hitta på allt vad Schweiz har att erbjuda.

I veckan ska det bli superväder med upp mot 20 grader varmt. Det ska bli så skönt! Ska försöka träffa några av mina vänner i veckan och på lördag ska jag förhoppningsvis delta i Women's march här i Zürich. Jag känner att detta kommer bli en bra vecka.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Sista kvällen i Sverige idag, imorgon åker jag tillbaka till Schweiz. Har varit en väldigt bra vecka här hemma och jag har hunnit träffa de flesta av mina nära och kära. Det ska dock bli skönt att åka hem tillbaka till vardagen.

Likes

Comments

[Reunion med Te13a]


Äntligen har jag fått lite semester. Tog flyget från Schweiz i fredags och de va så mysigt att träffa alla igen. Speciellt Viktor ❤

Igår anordnade jag en liten reunion med gamla klassen (Te13a). De va riktigt kul att träffa dom och prata gamla minnen. Kvällen slutade på Stadt och det va den roligaste kvällen på länge.

Framöver i veckan ska jag bara passa på att umgås med nära och kära och sen åker jag hem igen på söndag.

Likes

Comments

[ Rheinfall Schaffhausen ]

Förra helgen var Viktor på besök här i Zürich och de va sååå mysigt! Hade inte träffat honom på 5 veckor och jag saknade honom så! Vi hade världens mysigaste lördag inne i Zürich där jag visade honom runt i stan och vi åt på en mysig restaurang. På söndagen var vi i och kikade på ett vattenfall i Schaffhausen vilket också var mysigt. Han stannade fram tills tisdagskvällen så vi fick iallafall spendera nästan hela alla hjärtans dag ihop.

Bästa ordet för att sammanfatta vår helg är: MYYYS! (tänk er TetziPetzi)

Likes

Comments

[ Zürich i februari ]

Hej igen!

Jag hade tänkt börja blogga lite smått igen! Varför? Jo för jag har fått ett helt nytt liv sen senast vi sågs!

För 6 veckor sedan flyttade jag till Zürich, Schweiz! Här jobbar jag som au pair i en svensk familj och kommer göra fram tills årsskiftet. Ett helt år utomlands alltså! Än så länge trivs jag superbra! Familjen är hur underbara som helst, staden är fantastisk och de nya vänner jag skaffat är grymma!

Min plan är väl att försöka uppdatera minst 2 ggr i veckan men vi får se hur det blir med de.. Hoppas ni vill fortsätta läsa!


Likes

Comments

Igår efter att vi hängt inne i stan gick vi till en liten sushibar bredvid Albins lägenhet. Vi hade även bytt ut Rasmus mot Johanna då han skulle hem för att jobba tidigt på morgonen. Har glömt av vad sushibaren hette men de va verkligen supergott och slår alla sushiställen i Lidköping! Efteråt gick vi till Chalmers för en liten rundvandring på campus och jag blev så sugen på att börja plugga. Eller kanske inte själva pluggandet men allt runt om kring så som studentkårer, föreningar osv.
När vi kom tillbaka till lägenheten hade vi tänkt kolla på någon film men de slutade med att vi började kolla på Sons of Anarchy istället. Ska fortsätta kolla på nästa avsnitt ikväll efter jobbet hade jag tänkt.

Likes

Comments

Efter några drinkar på olika barer gick vi till bryggeriet där de va bra drag i omgångar.. Eftersom det var lördag och de flesta klubbar hade 20-25 fick vi dock nöja oss. Träffade även Thomas Sekelius utanför, haha blev starstruck. Kvällen slutade med donken och sen somnade jag på Albins soffa. Nu ska vi strax gå iväg mot nordstan för att kika lite i affärer.

Likes

Comments

Sitter just nu i Albins nya lägenhet i Göteborg och förkrökar med Albin och Rasmus. Förut åt vi pizza och nu ska vi strax gå ut på krogen och efter de någon klubb. Är sjukt taggad!

Likes

Comments

Hej, igår fick jag äntligen se Tjuvjakt live!! De va hur bra som helst och när Tandtråd började dog jag typ, verkligen en favvo-låt!
Nu sitter jag på jobbet och äter lite lunch. De va ganska segt att börjar 05.45 i morse när jag bara fick 2.5h sömn men jaja, de va de värt!

Likes

Comments