Dagen har endast gått till plugg och kommer gå till mera plugg. I skolan idag var vi till Wör TV med Media tilval, filmade några intervjuer i grupper och titta lite hur de går till att sända live mm. och dom andra 3 timmarna hade vi språk, finska, modde och engelska. Kom hem och satte mig framför datorn för att öva på moppekortet. Gick riktigt bra så får hoppas att de går bra också när de gäller. Nu ska jag ta och förflytta mig till Fysik boken och försöka få in lite ellära i huvudet, imorgon är de prov i de som är. Sen borde resten av veckan vara ganska lugn. Tack Och Lov!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Gårdagen var en aning stressig när jag for till vasa, kom hem 3-4 tiden, fixa mig och hoppa på med Emma, Isabelle och Emilia till Fridas som fyllde år i torsdags. Firade Frida och hade en riktigt trevlig kväll och jag gör gärna om den! Kom hem halv 2 tiden, titta 2 avsnitt Teen Wolf och sen somna jag.

Tack för igårkväll allihopa! ❤


Likes

Comments

Var till stan igår och detta var de ända jag fick med mig hem + en tröja. Annars var de bara presenter som jag skulle ha. En BB-Cream som är super bra, den är för oljig/fet hy, minimerar porer, täcker rödheter och blemishes​, inte 100% men lagom. 


Likes

Comments

Alltså guud, vad de blåser idag. Är en storm påväg, Valio Stormen, en storm som tillochmed kan fälla träd och avbryta eltillförseln. Skulle ut och föröska ta några bilder men de river så i vinden så man kan nästan inte stå, haha!

Nu är denna skolveckan över och helgen är här. Har inge speciella planer så får se vad som händer ihelg. Ska föröska att inte blåsa iväg åtm, hehe.

Likes

Comments

Haft en lugn vecka men ända stressat som ett tok, vet inte varför. Kommit hem från skolan, satt mig och tittat Paradise Hotel eller Teen Wolf och sen somnat, sovit någon timme, vaknat och gjort läxor/övar på prov. Så har min vecka sett ut ung.

Imorgon är de fredag, sista skoldagen för denna vecka och sen tar vi helg. Har helgen fulla med planer om inget skiter sig i sista stund..Hösten är här och när jag går till bussen på morgonen ser de ut såhär och löven har börjat byta till finare färger.

Likes

Comments

Har spenderat mesta tiden av helgen hos Jennas och annars ute på byn. Och idag har pappa hämtat hem en moped till mig. Fyller år om 10 dagar och håller på ta mopedkortet som bäst så snart har jag förhoppningsvis kortet i handen också. Så körde lite idag och annars har jag inte gjort så mycket annat än se på serie och förflyttat mig till mamma.

Kom nyss ur duschen och ska sätta på en ansiktsmask och sen läsa lite på moppe och se över läxorna.

Enjoy the little things, for one day you may look back and realize they were the big things.

Likes

Comments

​I onsdags, eller de var då jag märkte de, så hade Nouw's uppdatering kommit. De lilla jag hunnit använda den via mobilen har jag gillat edn riktigt mycket. Snabbt och enkelt och stilrent. Ser ut ungefär som på datorskärmen. 

Nu kanske de börjar komma lite mer mobilbloggar, vem vet...

Likes

Comments

Hade jobbig dag i skolan idag, morgonsamling, löptest som jag inte deltog i och fysik förhör. Tycker att förhöret gick riktigt bra fast jag inte riktigt ägnat tid att läsa... Lämna i Vörå idag efter skolan och for hem med den senare bussen. Slängde i mig mat och for till ABC med Ica och köpte chips att äta när vi skulle se film. Såg Date Movie, har inte sett den klar men ska hoppa i duschen och sen se den klart.

Imorgon är de fredag igen och min bloggning lär bli på den dåliga sidan över helgen. Ska verkligen försöka få upp ett inlägg/dag men men..

Likes

Comments

​Har idag ägnat 1,5h till att försöka få mitt hår vågit men inte med för mycket volym. Gör ju aldrig nånting roligt med mitt hår, har de alltid samma. Platt och nedsläppt. Så far antagligen med håret så till skolan imorgon om jag inte ångar mig och plattar bort vågorna och far med platt hår, hehe! 

Har använt mig av denna; Syrrans OBH Nordica Artist Wave Maker (Vet inte varifrån)Likes

Comments