Header

Den 4-9 maj var jag och H i Prag med hans släkt, vi hann med en hel del. Vi såg Karlsbron, en borg, vandrade runt i staden, gick upp i ett utkikstorn, kollade in i gamla bibliotek och en dag åkte vi till ett koncentrationsläger, eller egentligen ett arbetsläger, då gaskammare ej fanns där.

Vi var 24 personer som åkte på denna resa, vi hängde inte ihop alla hela tiden, men en middag var bokad sedan innan då vi alla samlades.Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Jag fixade det, uppkörningen är avklarad, vilken lättnad!

Efter provet fick jag ensam köra tillbaka lastbilen till skolan, det kändes så bra:)

Likes

Comments

I veckan hade jag en ansiktsbehandling igen och hon sa att om huden inte blivit hjälpt än av glutenfritt så beror det nog inte på det. Vet inte om jag på andra sätt mår bättre såhär, så tänkte prova äta det igen, mår jag sämre så vet jag säkert.

Likes

Comments

​Ikväll blev det en joggingrunda på en timme, så stolt över oss!

Likes

Comments

​Kom just hem från en ca 7,5 km:s joggingrunda! Känner mig så stolt att vi kört igång, vi har nu tänkt ta en runda per vecka.

Likes

Comments

​Äntligen känns det som vår! Vilket även resulterat till ny motivation till träning!

Igår kväll tänkte jag och H bara gå ut en sväng, vilket blev en långpromenad, som slutade med en joggingrunda. Hade skinn(fejk)jacka, jeans och enkla textilskor. då jag inte hade en tanke på vad som komma skulle, men det funkade det med.

Likes

Comments

Nu var det ett bra tag sen sist jag uppdaterade här, har haft massa annat för mig! 

C-teorin är iaf klar och körlektionerna går framåt så hoppas jag får köra upp snart! Jag är typ halvvägs in i YKB:n och snart är det dags för ADR.

Idag gick starten för cykelsäsongen, vilket även resulterade i ett hemmaträningspass nu ikväll! Känner motivation för att komma igång med träningen igen!

Likes

Comments

De senaste två veckorna har c-teori stått på schemat varje dag, och nästa veckan blir sista veckan innan provet! Så mina tankar går kring kör- och vilotider, axeltryck, Bk-1, BK-2, Bk-3 väg, surrning och friktionskoefficient m.m.


Men annat har hunnits med också, som tur är:) 

Förra lördagen var jag på Henrik Fexeus föreställning Box. Jag var även på hans tidigare föreställning "I ditt huvud" (när den var på turné) och båda var riktigt bra. En blandning av humor och tankeexperiment.

 Min sambo har fyllt 25 år, så våra familjer har varit förbi och firat honom. Bland annat fick han två spa entrébiljetter, varav den ena jag kommer få ta del av;) Frågan blir bara när vi ska nyttja dem:)


Likes

Comments

I fredags kom beskedet att jag ska få gå yrkesförarutbildningen, så imorgon börjar resan mot att bli lastbilsförare!

Likes

Comments

Förra veckan drog den tre veckors långa testperioden av yrkesförarutbildningen igång. Då fick vi massa info om utbildningen och göra olika tester som kommer vägas in i bedömningen till vilka som kommer in på utbildningen. 

Denna vecka stod praktik hos en lastbilsförare på schemat. Det va både intressant och bra att få en inblick i hur det kan se ut på en sådan arbetsplats.

Nästa vecka vet jag inte riktigt vad som händer, men på fredag får jag besked om jag kommer med eller inte!

Likes

Comments