​Hej på er !

Ni som har läst min blogg flitigt vet att jag hade en bloggpaus för några månader sedan pga att jag kände att det var så stressigt att hinna med alla sociala medier.
Det kändes bättre efter pausen men nu när jag har börjat med min youtube kanal känner jag åter igen att jag inte har tid för allt och då gäller det att prioritera. 
Nu har jag beslutat mig för att sluta blogga för det blir ändå inget bra innehåll här när jag måste stressa fram bilder och inlägg och då känns det som om jag lika väl kan lägga ner bloggen.

Ni som fortfarande vill följa mig hittar mig på min Instagram HÄR och min youtubekanal HÄR 

Ha det så bra !​​


Puss och kram !Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Klicka på bilderna för att komma till produkterna!

Likes

Comments

​Hej på er !
​Hoppas att ni mår bra och känner er glada nu när det snart är helg !
Jag har precis ätit lite mat, idag blev det fläskfilé med hasselbackspotatis till och det slank ner helt utan problem kan jag säga haha! 
Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag storhandla inför nästa vecka så jag slipper göra det i helgen sen!

Kram!
 

Likes

Comments

Ett utav mina favorithalsband är det här fina konstverket från Målerås glasbruk, det är lite annorlunda och är superfint att bära både till vardags och på fest!
Det roliga är att man kan kombinera olika halsband så att det blir ännu maffigare om man vill det eller så kan man bara bära det som det är!
Halsbanden finns i olika utföranden gällande både färg och form:

Klicka på bilderna för att komma till produkterna!

Likes

Comments

​En av de hetaste trenderna just nu är att bära bomberjackor och jag tycker verkligen att det är supersnyggt, det känns så tufft och ledigt!
Vad tycker ni?

Klicka på bilderna för att komma till produkterna!

Likes

Comments

Hej på er !
Idag är det fredag igen, skönt va?
Idag har jag varit på gymmet en sväng och det gick bättre än förra gången för då blev jag så yr och matt i kroppen under passet.
Jag måste erkänna att det går lite sådär med att hålla mig borta från godis och andra godsaker, jag fattar inte att det ska vara så svårt att inte trycka i sig en massa skit!
På förmiddagen drog jag ner till affären och köpte mig en redbull och en påse ostbågar, så gott men så dumt haha! Jag har dock hållit mig från att äta det nu efter gymmet iallafall!

​Jag köpte även dessa fina rosor för att liva upp lägenheten lite grann:

Likes

Comments

Hej på er!
Jag vill be om ursäkt för mitt dåliga uppdaterande här på bloggen den senaste tiden men just nu är bloggen inte lika högprioriterad som den tidigare har varit av olika anledningar.
Nu när praktiken har dragit igång så blir det inte lika mycket tid över till bloggen längre plus att jag tränar mycket vilket snor mycket tid av min vardag.
Jag har iallafall tänkt att fortsätta ett tag till med bloggen eftersom jag tycker att det är roligt att blogga men känner jag att jag inte har tid att skriva ett inlägg en dag så kommer jag heller inte att stressa med det för jag vill att bloggen ska vara en rolig grej att göra och inte ett jobbigt måste som man känner sig stressad över.
Hoppas att ni är okej med detta.

Kram!

Likes

Comments