Eftersom jag var väldigt sjuk under förra veckan och fortfarande känner av detta ska jag hålla mig borta från gymmet även denna vecka. Det innebär egentligen bara promenader som rörelse måndag till torsdag. 

Under fredagen ska jag och en vän stå på en påskmarknad, vilket innebär full rulle hela dagen. På kvällen ska jag mysa med min pojkvän och hans familj. 

Annars kämpar jag på, ansiktsvård och vattendrickande. Började även med MSM igen igår, längtar så tills jag är uppe i full dos och får allt bra MSM har att bjuda på. 


Likes

Comments

Jag har alltid haft eksem. Mina första minnen består av svidande salvor på trasig hud. Trots detta har sjukvåren inte fungerat. De har gett mig starkare och starkare kortisonkräm vilket egentligen bara har lett till tunnare hud som går sönder ännu lättare och ger ytterligare eksem. Nu är jag fruktansvärt trött på den här onda cirkeln och ska därför göra allt jag kan för att ta mig ur den.

Detta innebär konkret att jag ska:
- Dricka minst 1.5 liter vatten varje dag
- Börja varje morgon med MSM, probiotika och e-vitamin
- Tvätta och återfukta ansiktet dagligen
- Röra på mig varje dag

Förutom detta så har jag äntligen sökt hjälp för min horomobalans och förhoppningsvis kommer detta hjälpa kroppen till välmående.

Likes

Comments