Spotify Premium

Hej alla fina!

Idag är jag stolt över mig och min syrra som försökt städa ungefär hela huset vilket vi lyckades med och det tog hela dagen.

Det suger verkligen att jag slösa bort min 4G på att snapa och lägga ut massa foton på instagram. Japp ni hörde rätt, å jag fick min 4G för 2 dagar sen och den ska räka hela jävla månaden till man får mer nästa månad. Men absolut. Älskar att jag har PREMIUM på Spotify såjag kan lyssna på min sjukt konstiga random lista, OFFLINE. Yaaay!!!

Jag har typ ett slags family premium som gör att hela familjen kan få premium fast det inte delar på samma konto. Smart tycker jag för annars så är det ju vissa som delar med sina päron och då måste ju en använda internet medans ena är offline för annars så byter man låt för varandra. Ja ni fattar.

Men jag behöver inte det för mamma styr och kan lägga in mer konto som ska tillhöra family premium (OBS! tror att det bara kan vara högst 5 st på family premium) och min syrra kan spela sin fåniga (enligt mig) musik, mamma o pappa med sina gammeldagsa (stav) hits, och jag blir helt ostörd med min fantastiska musik.

Nej detta är inget samarbete med spotify!!! men jag vet att det är så många där ute som inte har premium för att deras päron vägrar betala och detta blev lösningen för min familj!!!

Detta blev ett lite annorlunda inlägg men kände att man måste ta tag i det endå för jag är så sjukt beroende av min musik o vet därför hur sjukt deprimerad jag kan bli av att inte få lyssna på musik

Hoppas ni gillade detta inlägg så hörs vi i nästa<3

Vilken är din favorit låt? vad tycker du om spotify? Vilken ska vinna melodifestivalen 2016?Kom ihåg: Allt löser sig bara man vågar tro och försöka igen:)

Gillar