Shopping & Stagefighting

Hej alla mina ♡

Wow det har gått en dag i skolan och vi har redan en uppgift. Skolan tar verkligen död på allting men det är alltid något att göra iallafall, om inte skolan hade funnits hade jag rullat fram och mina dagar hade resulterat mat, en säng & serier 24/7. Visserligen är det typ min vardag men nu när skolan har börjat igen så får man pauser och då blir det bara roligare att längta efter att krypa ner med en filt och fortsätta på en serie. Men läxorna först!


Ny shopping

Det här kan nog vara en av mina bästa fynd hittills! Det är en ganska kort lite tjockare tröja som är vit med blå och rosa detaljer (ser ut som målade löv). Den är otroligt mjuk inuti och den är köpt på Cubus. Originalpriset var 250kr men fick den på rea för 100kr. Jag är verkligen supernöjd! Mer shoppade produkter kommer upp snart, hoppas ni gillar den. (Bild på tröjan, scrolla ner)


Just idag har jag varit i skolan och det första jag har på schemat för tisdagar är Kommunikationsprofilen! Ja, jag vet att jag tjatar om den men det är de roligaste på hela veckan. Idag var det sjukt intressant och väldigt kul för vi övade nämligen stagefight. Alltså kort sagt hur man gör ett slagsmål på en scen m.m. Det var så himla kul! Jag spelade en full man i 25-årsåldern som hette Danne, denna karaktär skulle ha langat alkohol till en 13 åring och sedan kommer hennes arga storasyster och sen blir det värsta bråket, de slutar med att hon slår ner den här killen, (hela händelsen är utspelad på en ungdomsgård) och tar hennes otroligt packade syrra därifrån. Detta är en väldigt viktig scen men otroligt rolig scen att göra, allt seriöst blir bara roligt för det mesta. En annan scen vi gjorde var att prata så fint vi kunde med så fint vokabulär vi kunde, glöm inte att artikulera! Det var hur svårt som helst, för mitt vokabulär stavas brist/hjälp/akutnöd.


Tack så sjukt mycket för att du tittar in eller läser min blogg! För dig som går i 9:an och ska välja gymnasieval. Hoppas att du väljer Mora Gymnasium och passa då på att klicka i Kommunikationsprofilen i ditt gymnasieval, (OBS! KP är ingen linje utan ett extra val/kurs som kan kombineras med den linjen du valt. Tex. Jag går Samhäll och valt som extra Kommunikationsprofilen) puss!

Gillar

Kommentarer