Klagar

Hej alla mina ♡
Dag 16/30 #nouw30daychallenege

Den här dagen har varit skön då vi fick sluta tidigare för vi hade inga lärare till de 2 sista lektionerna. Jag har bara myst ner mig i sängen med en filt och Wahlgrens värld. Dem räddar min dryga vardag. Varför ska föräldrar bli så sura när man villl kolla på film hela dagen ? Jag menar det är mitt liv och om jag väljer att spendera det på saker som gör mig glad så borde jag få det, nu är det så att film/tv/musik är mina tre favoritsaker i hela världen. Jag kan inte leva utan dem för jag får inspiration av dem, utan dessa saker skulle jag vara en rätt ledsen person. Yes det här är riktat till mina föräldrar om de någonsin ens läser min blogg då de tycker att internet och sociala medier är onödigt.

Imorgon ska jag ner på stan efter idrotten och köpa en bok som jag har varit super taggad på att köpa så sjukt länge. Ingen kan heller säga till mig vad jag får lägga pengarna på heller för dem är mina och de känns så bra. Jag klagar rätt ofta jag vet men man behöver det ibland. Jag vet inte om jag ska göra så mycket mer imorgon mer än att plugga mer till provet, vilket jag också ska göra idag. På tal om idrotten så ska vi tydligen försöka att åka skridskor igen då vädret har varit rätt knas på senaste tiden.

Innan jag avslutar inlägget måste jag bara säga att dagens kp lektion var jätterolig, vi övade att debattera och vi använde en talstol och allt. Vi satte oss in i olikas åsikter och perspektiv, antingen emot eller med. De var saker som vad vi tyckte om skoluniformer, abort, djurförsök, kött och så vidare. Men nu ska jag fortsätta plugga lite så hörs vi imorgon, Godnatt

​Vad tycker ni om min oljemålning? Den är absolut bättre längre ifrån men jag tänkte på någon blandning av IT och nalle puh... ja som sagt så är det inte skaparen som gör bilden utan folket som ser den. Kommentera gärna, är det någon av er som målar? Vad målar ni?

Gillar

Kommentarer