Halva graviditeten avklarad 

Hej alla fina

Gravid vecka 20 - hälften av graviditeten

Jag kan inte förstå att hälften av graviditeten är klar. Det känns som det var igår vi fick reda på att jag var gravid. Tiden går alldeles för fort. Bebisen sparkar på mer och mer. Något jag tycker att den har börjat göra är att vända sig mer och ligga emot livmoder väggen närmast magen. Varje morgon kan jag känna konturerna av kotten längst ner på magen. Det ser lite konstigt ut när det är en ganska stor knöl på magen och resten är ingenting typ haha.


Min foglossning fortsätter att bli värre och det är inte så kul. Men det går upp och ner och ibland så känns det inte så jättemycket så då kan man ut och gå eller gå på stan och ta en fika eller annat. Jag var nere på stan idag för att jag fick tipset av en vän till familjen att jag skulle äta linfröolja för att hjälpa kroppen med foglossningen. Jag hoppas verkligen det hjälper, lite förvirrad som jag är glömde jag den hos min kille men jag får ta den sen.


Min mage växer verkligen så mycket just nu och tycker att magen blivit större och kulan har verkligen kommit. Dock är den inte så stor, men tror det är lugnt alla är olika, jag är en ganska liten person i övrigt. Men om en månad ska vi börja mäta hjärtljud och magen. Mn just nu känns allting jättebra och bebisen rör sig mycket och känns mer nyfiken varje dag och tar för sig mer. Väldigt kul att märka så tidigt olika mönster i när den vilar och när den vaknar samt att den tar för sig mer och är mer och mer på.


Jag längtar verkligen tills bebisen är ute, det är bara cirka 4 månader kvar, det är helt sjukt. Hoppas ni tyckte om inlägget. Puss och Kram, Athena

#gravidveckaförvecka #graviditet #gravid #gravidmage #gravidoppdatering #gravid #gravid2021 #ungamammor #ungaföräldrar #livetsomgravid #livetsomungmamma #ungmamma

Gillar

Kommentarer