Gravid vecka 26-27

Jag och min kille åt på Kök och plock. 10/10

Hej alla fina

Gravid vecka 26-27


Sätter även ihop dessa veckor då det verkligen inte händer så mycket tycker jag. Just nu är det verkligen bara den här eviga väntan på att graviditeten ska ta slut och att han ska komma ut. Min mage är fortfarande inte speciellt stor men det är lugnt. Den har blivit lite större sen sist vilket känns bra. Då växer han i alla fall. Jag tror dock att han ligger väldigt mycket inåt. När ha väljer att lägga sig mer utåt så ser man verkligen att han tar upp en stor del av magen. Jag börjar känna honom precis nedanför brösten typ, så min livmoder har ju verkligen blivit större. Jag har inte fått några märken på magen än eller någon annanstans heller. Jag har heller inte svullnat än, vissa gör ju inte det heller. Men jag känner att han börjar bli ganska tung. Min rygg är också ganska sliten, jag känner att dt verkligen blir tungt att bära. Man går och svankar på ett annat sätt.


Mer än så är det tyvärr inte, jag tänkte skriva ett till inlägg om lägenheten nu efter detta. Så håll utkik på bloggen kommande timmar. Förlåt att jag inte hunnit skriva och uppdaterat er. Det är bara väldigt mycket som händer runt om mig. Min syster som flyttat, jag själv som håller på för fullt upp med en flytt, få in alla möbler och samtidigt ska hinna med och plugga och gå på lektioner. Sen är jag gravid också, så allting snurrar ganska mycket i mitt huvud just nu. Men tusen tack för att du läser mina inlägg och fortsätter följa upp fast jag inte alltid uppdaterar.

Puss och kram, Athena

#gravid #graviditet #gravidveckaförvecka #gravidmage #gravidoppdatering #gravid2021 #ungmamma #livetsomungmamma #graviduppdatering #gravidundercorona

Gillar

Kommentarer