Gravid vecka 21-22

Hej alla fina

Gravid vecka 21-22


Jag sätter ihop dessa veckor för att de är väldigt lika. Det har inte hänt så mycket på dessa veckor i graviditeten. Jag tycker bebisen rör sig för lite ibland men bara nån timme efter att jag ens tänker tanken så sprattlar den igen.


Det har hänt mer i mitt liv utanför graviditeten. Jag har en liten hemlis som jag tänker släppa efter onsdag nästa vecka. Jag är så taggad och superglad. Jag vill verkligen bara skriva det rakt ut men jag ska vänta lite med den. Det är också bland annat varför jag inte hunnit skriva här. Jag försöker verkligen göra graviduppdateringar men just nu i dessa veckor händer verkligen ingenting. Det är mest en lång väntan. Varje dag är ganska lika den andra.


Något jag kan säga är att jag har kommit in på de tekniska basåret jag ville gå. Jag har ansökt och blivit beviljad CSN. Jag kommer börja studera 30:e augusti. Det är på distans så jag kan studera hemifrån. Jag har köpt två av de böcker jag behöver och väntar på att de ska komma. Det känns verkligen som att livet går ihop mer och mer. Det är mycket som händer just nu men det är kul.

Hoppas ni tyckte om inlägget, Puss och Kram, Athena

#graviduppdatering #gravidoppdatering #gravid #graviditet #gravidveckaförvecka #gravidmage #gravid2021 #ungmamma #ungamammor #livetsomungmamma #mamma


Gillar

Kommentarer