5.30

Hej

Idag vaknade jag 5.30 och var jätte utvilad och jag kände för en gång skull "yes" det är skola typ. Men när jag kom dit så visade det säg att min lektion var inställd pågrund av religionsdagen. På Religionsdagen delas vi elever in i olika grupper och går till olika klassrum och får ta del av alla religioner och sekter och tro m.m. bara för att bli mer insatta i vad människor tror på och förstå våra medmänniskor. I våran klass har vi inte börjat med Religion än så därför behövde inte vi vara med (tror att det bara är dem som har religionkursen som gör det här). Så som sagt var min lärare inte ens här så jag ringde och tydligen hade hon skickat ett meddelande redan igår om att min tre timmars lektion på morgonen var inställd men tydligen gillar internet inte mig för jag har inte fått något.


Men ärligt jag tycker inte det är så drygt och vänta, jag har till exempel en Essä som måste skrivas till engelskan, jag måste alltid plugga matte och sen har jag flera avsnitt av Wahlgrens värld som jag har missat så just nu sitter jag och kollar på det.


Kl 11 slutar egentligen min lektion och bara för idag så har vi håltimme tills klockan 1 för även svenskan är inställd så jag och min kompis ska gå ner på stan och äta lunch och fika. Kanske testa den nyöppnade Espresso House. Så nu ska jag fortsätta kolla på Wv.

Puss och kram

Gillar

Kommentarer