Idag har jag och Linea sprungit runt på Väla i flera timmar och jagat lite nya kläder till henne, med nytt jobb måste man har lite nya outfits 😉..
Efter det åkte vi hem till mig och fikade lite, sen fixade jag hennes hår! Klippte en härlig page med uppklippt nacke och flikig lugg! Fick även göra lite ljusa slingor på henne. Hon blev SÅ fin! 👌🏼

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag mötte jag upp min vän Sandra efter skolan och tog en fredags lunch och fika på det 😉 Blev även lite stros på kullagatan för att kolla i lite affärer..

Blev en gråribbad tight tröja med snörning vid bröstet, perfekt till både blåjeans som till svara byxor 👌🏼
Sedan köpte jag en ögonskugga med tillhörande ögonbryns palett.. ✨💁🏼

Likes

Comments

Idag har vi haft två gästföreläsningar i skolan, först om dermatologi med företaget Galderma och sedan om naturläkemedel med koncernen Midsona.

Mycket lyssnade och sittande hela dagen så nu är man lagom seg i kolan!😜 Iomed att vi kommer jobba väldigt nära dessa produkter på apoteken sen så fick vi alla goodiebags med alla sorters hudvårdsprodukter och nässpray och hela köret 👍🏻..

Detta är helt klart fördelen med detta yrket!

Likes

Comments

Ikväll kom Emma på besök, och då klippte vi båda till varandra 💇🏼 Hon tog ca 2-3cm på längden på mitt hår, och jag fick ta hela 10cm på hennes hår! Super fint 👌🏼

Likes

Comments

Idag slank detta paket ner i brevinkastet! Resultatet får ni se imorgon 😏✌🏻️

Likes

Comments

Idag fick jag hem den här fina Embroided blouse från Odd molly, jag bytte ett annat likvärdigt plagg på en Facebooksida ☺️ sjukt fin och härlig korallfärg med lite stenar och blingbling på bröstet! Kommer bli en härlig färgklick i höst!

Likes

Comments

Idag fick jag hem min nya Odd Molly vinterjacka, köpte den på blocket för bara 440kr och den är i toppskick! vilket är helt otroligt billigt!
Härlig chokladbrun färg med päls-innerfoder. Så den blir redigt varm och go i vinter 😉😍

Likes

Comments

Tänk va så lite kan göra så mycket, igår klippte jag till Herr Petersson. Fick bli en traditionell herrklippning med 0.3mm som kortast i nacke. Super snyggt och enkel frisyr att underhålla. 💇🏼 👌🏼

Likes

Comments

Då vare bara 1 jobbig rapport kvar.. Sen är det överstökat!

Likes

Comments

Idag fick vi fina gåvor i veckans matkasse! En pajform i glas och fina rosor 😃👍🏻 hur bra är inte det?!

Ica is the best! 👌🏼

Likes

Comments