Materiell lycka

IDAG efter ha väntat i 1 vecka kom äntligen mitt paket från twistshake!! (Hur bra kund är jag inte som gör reklam även fast jag inte samarbetar med dom? Älskar deras flaskor alltså)
Är såååå nöjd med pastellflaskorna också! Så fina😍
Så vi var och hämta ut det och postade två paket. Var även in på Kappahl där Johan köpte 4 pyjamaser till kidsen! Och så var vi in på bolaget inför imorgon. Nervöst lämna iväg dom men dom är ju trygga där så hoppas verkligen att det går bra. Det som oroar mig är nattningen pga Lilys nattskräck osv. Men om man söver henne i famnen och väcker henne (bara så hon öppnar ögonen) en stund efter hon somnat, innan man lägger ner henne så vaknar hon oftast inte hysterisk.

Nåja! När vi kom hem matade Johan barnen medans jag diskade och kokade flaskor. Sen kom glassbilen så jag blev överlycklig, äntligen är vi hemma när den kommer så vi får köpa glass!! Så vi köpte trollerimix och glassbåtar, mums! Nu är han iaf i garaget sen ett tag tillbaka och barnen sover sen lite mer än 30 minuter sen. Alltså, vill gärna att dom ska somna vid 20 sen när dom sover hela nätter och ska upp på morgonen, så dom kan gå upp typ 09? Men nu är dom super trötta vid 19 så måste ju lägga dom då.. Man kan inte direkt hålla en 4 månaders vaken🤔 menmen. Ett senare problem!

Nuuu sitter jag hungrig iaf och vi tänkte äta korv med bröd men hade inge bröd hemma.. Så blev sugen på McDonalds men vetinte om Johan kommer tillåta det😂 #mammacravings

Hur ska JAG klara mig utan ER imorgon??? Hela kvällen, natten, morgonen därpå och fram tills lunch nångång när vi tänkt hämta😭 älsklingarna ❤️❤️❤️❤️
Tänkte nästan ha dom sovandes i vår säng inatt för dom ska sova borta imorgon natt.. Hönsmamma haha.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229