Han är den sista pusselbiten.

Varje gång vi ses slår det mig hur starka mina känslor är för honom. Hur mycket han betyder och hur mycket jag älskar honom. Det är nästan lite skrämmande att en enda person kan vara hela ens värld. För det är han för mig. Min värld. Hur töntigt det än må vara så är det precis så det är. Han är den sista pusselbiten. Den biten som gör mig komplett. Utan honom känner jag mig inte hel.

Jag hatar att ha distansförhållande. Ändå har vi det. Jag vill vara med honom varje minut av varje dag men detta är någonting jag måste göra. För mig själv. Jag vill leva detta liv. På samma sätt som han vill. Vi måste låta varandra följa våra drömmar. Även fast det innebär att vi bor 300 mil ifrån varandra.

Varje gång jag känner för att skriva blir det alltid om mina känslor för honom. Tror det är för att jag har hittat ett sätt att beskriva dom och känner att man aldrig kan säga det för många gånger. För att säga "Jag älskar dig" till någon blir aldrig uttjatat. Det kommer aldrig bli gammalt.

Tre månader. Det är tiden det är kvar på säsongen. Tiden vi har ifrån varandra. Sen kommer vi hem till Sverige och får sommaren tillsammans. Åtminstone en månad då vi har träning och matcher med landslaget under större delen av sommaren. En månad är mycket för oss, som vanligtvis tycker fyra dagar är mycket. Vi har inte riktigt bestämt oss för vad vi kommer göra ännu. Men den månaden kommer bli den bästa på hela sommaren. För då kommer vi vara tillsammans varje minut av varje dag.

Han åkte ifrån mig igår och jag saknar honom redan. Om man ska hitta någonting positivt med distans är det att sakna varandra. Jag tror det är nyttigt. Förra året, när vi hade distans för första gången, insåg vi vår kärlek till varandra. Vi bråkar i princip aldrig. Vi uppskattar varandra på ett helt annat sätt. Jag längtar till livet börjar på riktigt med honom.

#nouw30daychallenge #kärlek #relationshipgoals #distansförhållande

Gillar

Kommentarer

joywesterberg
joywesterberg,

Åh, vad fint skrivet. Kan bara tänka mig hur jobbigt det måste vara med distansförhållande. Heja er! Kärleken vinner allt trots avstånd. 💕

nouw.com/joywesterberg
jonnawasserfaller
jonnawasserfaller,

Tack! Ja, det är inte det bästa alltid men vi får ihop det ändå! Den gör ju det. Den är alltid starkast. Kram <3

nouw.com/jonnawasserfaller
mirellegustavsson
mirellegustavsson,
♥️♥️♥️
nouw.com/mirellegustavsson