Bullet journal - februari

Godmorgon på er! Sista januari nu alltså. Tänk att första månaden av 2020 redan är slut. Det är lite läskigt när man väl stannar upp och inser hur fort tiden faktiskt går. Jaja, sånt här kommer man väl alltid att säga, känner att det är ett återkommande ämne i min vardag iallafall.

I och med att det är februari imorgon tänkte jag visa er hur jag gjort i ordning temat för februari i min bullet journal, i tid denna gång. Hittade, som jag alltid gör, inspirationen på pinterest och eftersom februari är kärlekens månad, med alla hjärtans dag, fick det bli hjärt/kärlekstema. Enkelt men ändå gulligt. Är väldigt exalterad att kunna använda mina nya pennor och roligt att kunna ha ett färgtema då jag har många olika i varje kulör.

Gillar

Kommentarer

29 januari

Mamma och pappa var som sagt här i helgen, dom åkte i måndags, och är det inte galet hur fort man kommer in i allt annat igen? Hade verkligen ett par fantastiska dagar med dom men nu känns det som det var längesedan dom var här, även fast det bara var två dagar sedan... Jag är iallafall glad att jag äntligen har en normal vecka framför mig (kanske sent att säga såhär på en onsdag när halva veckan snart gått, men men). Med en normal vecka menar jag ett någorlunda vanligt träningsschema. Känner att jag har kommit i lite obalans med rutiner och sådant sedan förra veckans resande. Därför är jag glad att denna vecka är någorlunda lugn, med träning som vanligt såklart, så jag kan komma in i rutiner igen. Vad det nu egentligen innebär?

Förutom en massa volleyboll har jag planer på att göra klart mitt spread för februari i veckan då januari börjar gå mot sitt slut. Hur sjukt!? Jag provade mina nya pennor tillsammans med mamma i helgen och so far är jag nöjd! Känns kul att kunna använda sig av lite mer alternativ till färg hädanefter. Kommer såklart visa er hur det blev så fort jag är klar med det.

Hoppas ni har fått en bra start på er vecka!

Gillar

Kommentarer

Ännu en fin morgon

Godkväll! Hoppas allting är bra med er. Det är fin fint med mig. Jag är redo för en ny vecka. Förra veckan var tuff, hemifrån ändå till fredag med långa resor både till Frankrike och tillbaka hit. Kom iallafall tillbaka i fredags och blev välkomnade med rejäl kyla. Lagom till mamma och pappa kom på besök också. Har varit som minst -20 dessa dagar. Idag visade termometern till och med -28 grader... Trots kylan har vi haft sån tur att det varit fantastiskt väder i helgen. Ni ser ju bara här hur otroligt fin himlen var när jag åkte till träningen igårmorse.

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer