Rensat tankar och känslor

Jag skrev en text när jag satt på flyget hem. En inte så glad text. Insåg att jag glömde lägga upp den men det var nog egentligen lika bra. Det är försent att lägga upp den nu då det hängde ihop med dagarna efter sista matcherna. Känslorna jag kände då var verkligen inte positiva. Jag ifrågasätta allt möjligt.
Dessa dagar hemma, när jag förbjudit ämnet volleyboll, har jag hunnit landa och känslorna är inte riktigt lika negativa längre. Jag la allting åt sidan och fokuserade på att må bra runt nära och kära. Det har jag verkligen gjort. Mått bra. Nu känns det däremot jobbigt igen, när det är dags att åka tillbaka. Nästa gång jag kommer hem är när säsongen är slut.

Det var ingen dålig första halva på säsongen vi gjort, resultatmässigt. Att vi ligger tvåa är jag både nöjd och glad över. Det är andra saker som får mig att vilja stanna hemma lite till. Jag hade önskat att jag kände mig riktigt taggad på andra halvan men jag har väldigt blandade känslor. Något behöver hända och jag hoppas verkligen att det gör det. Jag har sagt mitt, nu ligger det i andras händer.

Gillar

Kommentarer

Tuff dag på jobbet

Ingen bra dag på jobbet idag. Vet inte ens vart jag ska börja. Eller vad jag ska säga heller för den delen. Detta är tredje förlusten för oss i år men detta är första gången jag har denna känslan, som jag kände så många gånger förra året och jag har verkligen inte saknat den. Ni vet den känslan man känner efter en riktigt dålig match. Energin verkligen sugs ur än på något sätt. Men jag kan inte sitta här och deppa för länge. Imorgon är en ny dag med en ny match och chans till revansch. Vi vill alla sluta första halvan av säsongen på bästa möjliga sätt.

Gillar

Kommentarer

Två matcher kvar.

Godmorgon på er! Hoppas ni sovit gott och vaknat upp på rätt sida denna fredag. Jag vet inte riktigt vilken sida jag vaknade upp på faktiskt. Haha. Blir väl så när man går upp 5.30... Har lyckats sova en del på bussen också men nu kände jag att det får vara nog. Klockan är ändå efter elva och om jag var hemma hade jag inte sovit. Jag tänkte nog sätta på en film och hoppas att tiden går snabbare. Har en väldigt lång resa framför oss idag. Hela vägen till Salo. Totalt slutar vi nog på cirka 12 timmars bussresa... Men det är sista resan för i år. Två matcher kvar, imorgon och på söndag, innan lite efterlängtad julledighet.

Gillar

Kommentarer