Måndag och game day!

Foto Koillissanomat/Mikko Halvari

Måndag, ny vecka och nya matcher. Spelschemat är rätt annorlunda i år i jämförelse med förra. Fler vardagsmatcher, iallafall nu i början. I veckan har vi två stycken, hemma mot HPK idag och borta på onsdag mot Puijo. Det är skönt att säsongen är igång även fast jag vet att det kommer bli tufft med alla resor hit och dit. Men det hör ju till. Klarade det bra förra året så ser inte varför det skulle bli några problem i år. Nu har jag dessutom plugg jag kan fördriva tiden med på bussresorna.
Morgonträningen är gjord och den kändes bra. Ni vet när känslan i gruppen bara känns sådär härlig. Alla är taggade och vet om att det är matchdag. Jag ska ta det lugnt en stund innan jag går till mitt lunchställe. Resten av dagen blir lugn då jag vill ladda upp inför matchen ordentligt. Plugget får vänta till en annan dag helt enkelt!

#bestofnouw #volleyball #gameday

Gillar

Kommentarer

Misslyckad pluggsöndag

Har suttit och gjort anteckningar från ett kapitel ur min lärobok i någon timme nu men det känns verkligen inte som att någonting fastnar. Jag läser om stycken om och om igen för att jag i princip bara läser mellan raderna. Det kanske är ett tecken på att jag inte ska plugga idag? Jag är i fas med allting och det jag gör nu är egentligen bara lite extra för min egen skull. Men om jag känner att det inte ger mig någonting kanske jag bara ska låta det vara idag? Jag tar en paus och gör lite lunch nu istället så får vi se om hjärnan vill samarbeta bättre senare istället.

Gillar

Kommentarer

Husky farm

Hade endast core på schemat imorse, vilket tog oss 20 minuter att göra. Efter det gjorde jag mina intervaller för att sedan åka hem och göra mig i ordning innan vi tog bilarna till Ruka för ett besök hos dessa underbara huskies! Här hade dom 160(!!!) huskies, renar, lamor, getter och en del andra djur. Vårt fokus var dock på hundarna. Såklart. För vem behöver ens en terapeut när man kan åka till ett sånt här ställe! Är verkligen lite terapi för själen att få gosa med hundar ibland.

#bestofnouw #husky

Gillar

Kommentarer