På resande fot

Godmorgon från Landvetter! Då var det dags för en resa med landslaget igen. Vi har haft läger i Falköping sen den 25e och nu är det dags att åka utomlands för lite matchning. Idag är vi påväg till Frankrike för två matcher där och sen åker vi vidare till Turkiet för ungefär en veckas träning + några matcher. Denna period har vi inget vi tränar inför, tävlingsmässigt, utan har denna samling för att fortsätta jobba på det vi redan påbörjat inför nästa års viktiga landslagsperiod. Det är lite tråkigt att bara träna men samtidigt skönt att få igång bollkänslan inför kommande säsong i Finland.

Gillar

Kommentarer

Coopertest

Startade denna dag med att göra ett nytt försök på cooper. För er som inte vet vad det är är det ett test där man ska springa 3km på så snabb tid som möjligt. Jag gav det ett försök i onsdags när vi hade alla tester men då orkade inte ryggen så jag fick avbryta. Gick bättre idag för nu lyckades jag ta mig igenom det. Kände av ryggen ganska tidigt tråkigt nog men jag ville inte avbryta ännu en gång så jag saktade in lite och fortsatte. Fick såklart en sämre tid än vad jag egentligen hade önskat men när man har skador får man nöja sig med detta. Jag är glad att ryggen ändå orkade hela sträckan hyfsat okej denna gång. Då vet jag det till framtiden.

Gillar

Kommentarer

Möte med idrottspsykolog

Jag vet inte ens vart jag ska börja för jag vet inte hur mycket jag kan säga. Egentligen ingenting antar jag. Inte här iallafall. Men jag måste ventilera på något sätt. Har ventilerat på olika sätt under dagen med det är en del av mig som behöver få ut mer men vet inte ens om det finns något mer att säga. För nu har vi gjort vad vi kan. Vad mer kan man göra då?

Foto Daniel Lubner

Hade mitt första möte med en idrottspsykolog idag. Vilket var väldigt spännande. Hade ett kort samtal då vi var många som skulle hinna träffa henne på samma dag men man hann med mycket på dom 20 minutrarna. Ändå intressant hur mycket man kan öppna upp sig för en person man aldrig träffat innan. Vara helt ärlig med sina känslor och bara våga prata. Det var nyttigt och definitivt något jag vill fortsätta med i framtiden. För det är inte samma sak att prata med någon nära som att prata med någon såhär. Man får möjlighet att se saker på ett annat sätt än vad man kanske gjort med hjälp av någon som står en nära.

Gillar

Kommentarer